VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Γκάφα από πρώην άσο του NFL και σχολιαστή στο ESPN: Έβγαλε κατά λάθος… live τις σεξουαλικές του περιπτύξεις

 

Ο Σάνον Σαρπ, θρύλος του NFL (Αμερικάνικο ποδόσφαιρο) και σχολιαστής του ESPN, έχει γίνει πρώτο θέμα στις ΗΠΑ καθώς, άθελά του, έκανε live μετάδοση

Instagram τις σεξουαλικές του περιπτύξεις με τη σύντροφό του.


 
 

Ο Σαρπ, με 3,5 εκατ. ακόλουθους, είχε πετάξει το κινητό του στο έδαφος, αλλά είχε πατήσει το κουμπί για τα live βίντεο και αυτό κατέγραφε (ηχητικά μιας και ήταν στο πάτωμα) τον ίδιο και την σύντροφό του να κάνουν σεξ.

Την ώρα της «μετάδοσης» υπήρχαν χιλιάδες άτομα συνδεδεμένα με τον λογαριασμό του, μεταξύ των οποίων και κοντινοί συγγενείς του, οι οποίοι τον έπαιρναν τηλέφωνο να για να του πουν ότι τον… ακούει όλη η χώρα να κάνει σεξ.

Ο ίδιος αρχικά πήγε να δικαιλογηθεί λέγοντας πως τον έχουν χακάρει, ωστόσο η φωνή του ακουγόταν τόσο ξεκάθαρα, που αναγκάστηκε να ομολογήσει πως όντως ήταν ο ίδιος.

«Προφανώς νιώθω ντροπή. Ηταν μια πολύ προσωπική στιγμή αυτό το ηχητικό που άκουσε όλος ο πλανήτης και ακούγονται διάφορα» παραδέχτηκε ο Σαρπ που έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση το ESPN και την Disney, αφού υπάρχουν όροι στο συμβόλαιό του, οι οποίοι έχουν παραβιαστεί με αυτό το βίντεο.


 
 

«Είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου, όχι για την πράξη, αλλά γιατί πολλοί με θεωρούν επαγγελματία και σοβαρό. Ξέρω ότι απογοήτευσα πολλούς» ανέφερε ακόμη ο Σαρπ.

 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου