VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Απίθανο: O Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια - Στη Χαλκιδική

Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου συναντήθηκαν στο "Πόρτο Καρράς", σήμερα το μεσημέριΧρειάστηκε να περάσουν πέντε ολόκληρα χρόνια για να βρεθούν ξανά μαζί στον ίδιο χώρο όλοι οι επικεφαλής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Ιβάν Σαββίδης, Μαρία Γκοντσάρεβα, Ραζβάν Λουτσέσκου, Χρήστος Καρυπίδης, Κυριάκος Κυριάκος και Κώστας Φωτιάδης συναντήθηκαν στο "Πόρτο Καρράς" το μεσημέρι της Τετάρτης 11/9.


Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο προπονητής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ραζβάν Λουτσέσκου, η Αντιπρόεδρος και Α’ Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ, Μαρία Γκοντσάρεβα, ο Γ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστος Καρυπίδης και ο δικηγόρος και έμπιστος του Σαββίδη, Κώστας Φωτιάδης, είχαν συνάντηση στο γνωστό ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, με επίκεντρο τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

 
 

Εκτός από τη σημειολογία της συνάντησης, πρόκειται για τη δεύτερη δημόσια εμφάνιση του Ιβάν Σαββίδη στη Χαλκιδική τον τελευταίο μήνα, καθώς τον Αύγουστο είχε φωτογραφηθεί και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ελληνορώσος επιχειρηματίας είχε να εμφανιστεί στην Ελλάδα από το 2020, ενώ εδώ και πολύ καιρό παραθερίζει στη Χαλκιδική, στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του, "Πόρτο Καρράς".

Εντύπωση προκαλεί η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση, με τη μακριά λευκή γενειάδα του να τον καθιστά... αγνώριστο.

Αλλη μία φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη είχε δημοσιοποιηθεί ήταν στις 30 Μαΐου, όταν είχε ποζάρει στο Ροστόφ με την κούπα του πρωταθλήματος που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ.


Απίθανο: O Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια - Στη Χαλκιδική

Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία για τις μεταγραφές ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ ενώ για όσους παίκτες έχουν μείνει ελεύθεροι από την 1η Ιουλίου υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 15/9, 20:30 - Γήπεδο Τούμπας) θα αρχίσει από αύριο (Πέμπτη 12/9) στις 10:00, με τις τιμές τους να κυμαίνονται από τα 25 μέχρι και τα 300 ευρώ.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου