VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Εύζωνας δάκρυσε στην τελευταία υπηρεσία του - Αποθέωση στα social media (video)

Ιδιαίτερα φορτισμένος στην τελευταία υπηρεσία του, ο Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς έβαλε τα κλάματα, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όσους είδαν τα δάκρυα του στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.
Εξαιρετικά συγκινημένος και φορτισμένος από πλημμυρίδα συναισθημάτων ήταν ένας Έυζωνας της Προεδρικής Φρουράς, ο οποίος έβαλε τα κλάματα στην διάρκεια της τελευταίας υπηρεσίας του, σε φρουρά στην Ηρώδου Αττικού.

Το βίντεο ανήρτησε στα social media η αδερφή του, συνοδεύοντας το με το σχόλιο «σε ευχαριστούμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας έκανες τόσο μα τόσο υπερήφανους».

Η αδελφή του Γιώργου, είχε αναρτήσει στο παρελθόν διάφορα βίντεο στο TikTok με διάφορες στιγμές του Εύζωνα από την διάρκεια της θητείας του στην Προεδρική Φρουρά.

@helenatsioulou Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ ! σε ευχαριστουμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας εκανες τοσο μα τοσο υπερηφανους ! ?? #euzonesofgreece #evzonesofgreece #evzones #tsolias#presidentialguard @Tomb of the unknown soldier. ? To Vals Ton Hamenon Oniron - Hristos Zerbinos & Miltos Logiadis


«Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ! σε ευχαριστούμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας έκανες τόσο μα τόσο υπερήφανους» έγραψε στη λεζάντα η αδερφή του Εύζωνα.

Κάτω από την ανάρτηση, υπάρχουν περισσότερα από 3.500 σχόλια για τον Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς, με λόγια αποθέωσης και συγκίνησης για τα συναισθήματα του νέου με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του


Η αδελφή του Εύζωνα είχε αναρτήσει και άλλα βίντεο στο TikTok με τον αδελφό της, όπως από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, την επίσημη αλλαγή που γίνεται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα αλλά και από υπηρεσία του στο Προεδρικό Μέγαρο.

@helenatsioulou ΠΕΡΗΦΑΝΗ και ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ οσο δεν πάει , οχι μονο για τον αδερφό μου, αλλα και για όλα τα παιδιά ! #evzones#evzonesofgreece #tsolias#greece#euzones ? πρωτότυπος ήχος - Helena Tsioulou
@helenatsioulou Ειναι οι ΕΥΖΩΝΕΣ ?? #evzones#evzonesofgreece#ευζωνες#tsolias#presidentialguard? original sound - tomboftheunknowsoldier - Tomb of the unknown soldier.

ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου