VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Μπέος: «Σωστά αυτά που είπε ο Κασσελάκης, αλλά δεν κάνει ούτε για ψιλικατζίδικο» – Τι είπε για Πολάκη και Τσίπρα (video)

 Την άποψή του για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εξέφρασε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN o

Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε για τις πολιτικές εξελίξεις και τις εσωκομματικές μάχες σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο περνάει πολύ δύσκολες στιγμές ο κ. Μπέος ανέφερε:

«Βλέπω όλα τα κανάλια ασχολείστε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε για καρτούνς. Αυτά που είπε ο Κασσελάκης, τα περισσότερα είναι σωστά. Αυτά που είπε για Θεοχαρόπουλους, Ηλιόπουλος. Ποιοι είστε εσείς ρε; Τι δουλειά κάνετε ρε κοπρίτες; Το επάγγελμά σας ποιο είναι και εκφράζετε άποψη; Η πατρίδα μου, ο λαός βογκάει. Εσείς θα δώσετε λύσεις που δεν έχετε σκίσει εφημερίδα στη ζωή σας; Έχετε δουλέψει ποτέ; Και βλέπετε αυτό το μπάχαλο σήμερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε. Θα επιστρέψει στο 4%. Και το ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει ο ηγέτης να πάει μπροστά, να παλέψει».

ΜΠΕΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΑΚΗ

«Δεν μπορώ να κρίνω τον κ. Πολάκη. Ο ηγέτης πρέπει να ενώνει. Πρέπει να πείθει. Αυτοί οι άνθρωποι δεν πείθουν. Βρήκαν ξαφνικά μία πόρτα ανοιχτή και μπήκαν» σημείωσε ο κ. Μπέος.

ΜΠΕΟΣ ΓΙΑ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

«Ως ηγέτης δεν κάνει. Ούτε για ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου δεν κάνει. Οι σπουδαγμένοι και γραβατάκηδες καταστρέψανε την Ελλάδα. Παρέλαβα τον Δήμο Βόλου με ταμείο 3,5 εκ. και έχω 22 σήμερα. Ούτς μορφωμένος είμαι ούτε πήγα πανεπιστήμιο. Αλλά κοιτάω τον κόσμο στα μάτια και προσφέρω στην κοινωνία. Ο Κασσελάκης είναι καλός, έχει μόρφωση, αλλά όχι για να κυβερνήσει και να εμπνεύσει τον κόσμο ή να δώσει λύσεις» είπε ο δήμαρχος.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

«Ο Τσίπρας από αυτούς είναι 100 χρόνια μπροστά. Και σε προσωπική συζήτηση που κάναμε και με τον δημόσιο λόγο του τον πίστεψα. Αλλά δεν είχε πατήματα και βοηθήματα από κανέναν συνεργάτη. Είχε την αξιοπρέπεια να φύγει», τόνισε ο δήμαρχος του Βόλου, ενώ ξεκαθάρισε ότι η απουσία αντιπολίτευσης κάνει κακό στη χώρα.

«Ο Μητσοτάκης θα είναι για 20 χρόνια κυβέρνηση, αφού δεν υπάρχει μία σοβαρή αντιπολίτευση. Δυστυχώς, λάθος» συμπλήρωσε.

Δείτε το video:


 
 thenewspaper.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου