VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Ονοματοδοσία του γηπέδου της ΕΠΣ ΓΡΕΒΝΩΝ σε “ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ” - (εικόνες + video )

 Σε μια λιτή  τελετή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η ονοματοδοσία του γηπέδου της ΕΠΣ ΓΡΕΒΝΩΝ  σε    ”ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ” , προς

τιμήν του πρώην και μακροβιότερου προέδρου της , ο οποίος απεβίωσε στις 21 Αυγούστου.

Οπως σημειώνει το greveniotis.gr, ο  Πρόεδρος της Ένωσης Δημοσθένης Κουπτσίδης , στη σύντομη ομιλία του  αναφέρθηκε στην  προσωπικότητα και προσφορά του εκλιπόντος στον Αθλητισμό , τον Πολιτισμό και τη Δημόσια Διοίκηση αλλά κυρίως στην παρακαταθήκη που άφησε στην αθλούμενη νεολαία του τόπου μας με την κατασκευή των εγκαταστάσεων που κοσμούν τα Γρεβενά στην είσοδο της περιφερειακής οδού , οι πρώτες που κατασκευάστηκαν στην χώρα μας , μετά την επίμονη και παρεμβατική προσπάθεια του Χρήστου Ευαγγελόπουλου στον τότε πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση .

Από την πλευρά του τιμώμενου μίλησε ο γυιός του  Γιάννης Ευαγγελόπουλος , ο οποίος αφού ευχαρίστησε το Δ. Σ. της ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ για την πρωτοβουλία του αυτή , απευθύνθηκε στα παρόντα παιδιά της Ακαδημίας, ζητώντας τους να εντείνουν τις προσπάθειές τους με απώτερο σκοπό την κλήση τους στις Εθνικές Ομάδες , τις οποίες  υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση ο πατέρας του.

Στην τελετή έδωσαν το παρών η οικογένεια του τιμώμενου , μέλη της Ένωσης , συνεργάτες και φίλοι του εκλιπόντος και μέλη της Ακαδημίας.

Εικόνες:



greveniotis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου