ΝΑΚΑΣ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Βαρύ πένθος στο Τσοτύλι Βοϊου-Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών η εκπαιδευτικός Ελένη Ζήκου-Τα συγκινητικά μηνύματα στα social media


Βαρύ πένθος στο Τσοτύλι Βοϊου, στη θλιβερή είδηση πως έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών η εκπαιδευτικός Ελένη Ζήκου, η οποία εργαζόταν ως αναπληρώτρια σε δημοτικό σχολείο των Χανίων.

 
 

Η άτυχη νέα κοπέλα αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να καταλήξει, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, σκορπώντας τη θλίψη στο Τσοτύλι και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο, αλλά και κόρη του Κώστα Ζήκου, διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Τσιτυλίου, αλλά και νυν δημοτικού συμβούλου της “Λαϊκης Συσπείρωσης”.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 31χρονης θα εξακριβωθούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της κηδείας στο Τσοτύλι.

Στο διαδίκτυο ήδη υπάρχουν πολλά μηνύματα γεμάτα συγκίνηση για τον αδόκητο χαμό της 31χρονης Ελένης, η οποία πολλά χρόνια πριν είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία σοβαρό πρόβλημα υγείας που το είχε ξεπεράσει.
 
 


Kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου