Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Φρίκη στο Κεντάκι: Μια 32χρονη θεωρείται ύποπτη πως τεμάχισε και... μαγείρεψε τη μητέρα της


Σκηνές φρίκης εκτυλίχθηκαν στο Κεντάκι τις προηγούμενες ημέρες, καθώς οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν μια γυναίκα, αφού προηγουμένως είχε εντοπιστεί ένα διαμελισμένο πτώμα στην αυλή του σπιτιού της μητέρας της, ενώ στη συνέχεια οι αστυνομικοί βρήκαν και ανθρώπινα υπολείμματα μέσα σε μια κατσαρόλα.

Ένας άνδρας που εκτελούσε εργασίες στο συγκεκριμένο σπίτι στο Μάουντ Όλιβετ, περίπου 80 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Σινσινάτι, κάλεσε τις αρχές την Τετάρτη αφού βρήκε το πτώμα στην πίσω αυλή, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η πολιτειακή αστυνομία του Κεντάκι.
Η αστυνομία έλαβε ένταλμα έρευνας για το σπίτι και κάλεσε ειδική ομάδα αντιμετώπισης, αλλά μια γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο σπίτι, η 32χρονη Τοριλένα Φιλντς, αρνήθηκε να αποκριθεί στο αίτημα των αστυνομικών και να βγει έξω για να εξεταστεί. Τελικά, έπειτα από διαπραγματεύσεις, η 32χρονη βγήκε από το οίκημα, εχοντας αίμα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα ρούχα της, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση.

Η Φιλντς κατηγορείται για κακοποίηση πτώματος, αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων και παρεμπόδιση κυβερνητικών λειτουργιών και ενδέχεται να αντιμετωπίσει περαιτέρω κατηγορίες, αν αποδειχτεί πως εκείνη σκότωσε τη μητέρα της, ανέφερε η πολιτειακή αστυνομία.


Κατά την έρευνα στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρήκαν μια ζεστή κατσαρόλα στο φούρνο που περιείχε ανθρώπινα υπολείμματα.

Ο άνδρας που κάλεσε την αστυνομία είπε ότι είδε την Φιλντς και τη μητέρα της, στην οποία ανήκει το σπίτι, όταν την επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης, προσθέτοντας ότι κανείς άλλος δεν ήταν εκεί. Ο άνδρας είπε στην αστυνομία ότι πριν φύγει από το σπίτι εκείνο το βράδυ, η 32χρονη «ψυθίριζε ξόρκια και ήταν συγκρουσιακή», ενώ πιστεύεται πως μπορεί να έκανε και χρήση ναρκωτικών. 

 protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου