Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Θρήνος για τον 45χρονο πυροσβέστη που σκοτώθηκε σε τροχαίο - «Ηταν έμπειρος οδηγός» λέει ο αδερφός του

Ημέρα πένθους η σημερινή για το Πυροσβεστικό Σώμα μετά την τραγωδία που

γράφτηκε χθες το βράδυ στην περιοχή του Ασπροπύργου όπου ένα όχημα της Πυροσβεστικής ανετράπη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 45χρονος οδηγός και να τραυματιστούν δύο ακόμη Πυροσβέστες, ηλικίας 50 και 32 ετών αντίστοιχα.

 

 

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 9 όταν το βαρύ, Πυροσβεστικό όχημα, στρίβοντας από τη λεωφόρο Δημοκρατίας προς τη λεωφόρο Αθηνών ντεραπάρισε-για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής-με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 45χρονος Πυροσβέστης. Τον άτυχο οδηγό απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του οι δύο συνάδελφοί του οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.





Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πυροσβέστες εκείνη την ώρα επέστρεφαν από κατάσβεση πυρκαγιάς στον καταυλισμό Ρομά, στο Σοφό, για την οποία τους είχε ειδοποιήσει το drone του Δήμου. Ωστόσο, στην πορεία δέχθηκαν σήμα για μια πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί σε ένα φορτηγό και έτσι δεν γύρισαν πίσω, προς τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ελευσίνας. Ο πρώτος από την οικογένειά του 45χρονου που έμαθε τα τραγικά νέα ήταν ο αδελφός του τον οποίο ειδοποίησαν οι συνάδελφοι του Γιώργου.

«Δεν μας έχουν πει ακόμα τίποτα, μας έχουν στο περίμενε. Γυρνούσε από φωτιά ξέρω, την είχαν σβήσει και επέστρεφαν. Τι έγινε εκεί δεν ξέρω. Κάτι πετάχτηκε μπροστά του; Του έφυγε το όχημα; Ήταν καλός οδηγός ο αδελφός μου. Ήταν στην Υπηρεσία από το πρωί και θα επέστρεφε σπίτι αργά τη νύχτα. Άλλοι μας λένε ότι ήταν ακαριαίο, άλλοι μας λένε ότι κατέληξε στο Νοσοκομείο. Εμένα ένας συνάδελφος του Γιώργου με ειδοποίησε και έτρεξα αμέσως», λέει ο αδελφός του θύματος.

Φίλος και συνάδελφος του αδικοχαμένου Γιώργου μιλά στο protothema.gr και κάνει λόγο για έναν έμπειρο οδηγό ο οποίος, όμως, χθες το βράδυ έπιασε το τιμόνι έχοντας επιχειρήσει σε αρκετά περιστατικά χωρίς ξεκούραση.

 
 

«Τρέχουμε όλη την ημέρα σε περιστατικά στους καταυλισμούς και με ένα drone να μας στέλνει σε συμβάντα που πριν λίγο με αποτέλεσμα να καταγράφουμε 20-30 συμβάντα την ημέρα. Και στην ουσία κουραζόμαστε, τα βλέπουμε όλα γκρι και δεν καταλαβαίνουμε με πόσα πάμε. Βγαίνουμε για περιπολίες χωρίς να έχουμε βάλει μια μπουκιά στο στόμα μας, ούτε νερό να έχουμε πιει», αναφέρει ο συνάδελφος του 45χρονου ενώ τονίζει πως ο Γιώργος δεν έπρεπε να έχει μετατεθεί στην Ελευσίνα καθώς ο συγκεκριμένος σταθμός «δεν είναι για μεγάλες ηλικίες».

Ο ίδιος μιλά και για τις δραματικές στιγμές στο Νοσοκομείο όπου κανείς από την Υπηρεσία δεν ενημέρωσε την οικογένεια του. Αργά τη νύχτα οι συνάδελφοί του τηλεφώνησαν στον αδελφό του και του μετέφεραν τα τραγικά νέα. «Δεν είχε πάει ο φάκελος του μετά από τόσους μήνες μετάθεση και δεν ήξεραν ούτε το ΑΜΚΑ του για να τον πάνε στα ψυγεία. Τον αδελφό του εμείς οι Πυροσβέστες τον βρήκαμε και του είπαμε ότι έχει καταλήξει», προσθέτει ο ίδιος.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου