Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Απίστευτο: Επέζησε 67 ημέρες πάνω σε φουσκωτό στον Ειρηνικό - Είχε μαζί του, τις σορούς του αδερφού και του ανιψιού του

Το σκάφος με τον άνδρα και τις σορούς των συγγενών του εντόπισαν ψαράδες ανοικτά των ακτών της χερσονήσου Καμτσάτκα στον Ειρηνικό Ωκεανό

Επί 67 ημέρες θαλασσοπνιγόταν στα νερά του βορειοδυτικού Ειρηνικού Ωκεανού. Πάνω σε μία φουσκωτή σωστική λέμβο, έχοντας μαζί του, τις σορούς του αδερφού του και του ανιψιού του, που δεν τα κατάφεραν, στη μάχη αυτή που έδωσαν για επιβίωσαν. Ο 46χρονος, ύστερα από 67 ημέρες τα κατάφερε πίνοντας το νερό της βροχής.


Τη διάσωσή του ανακοίνωσαν οι Αρχές της Ρωσίας την Τρίτη (16/10) με το φουσκωτό σκάφος να βολοδέρνει στον Ειρηνικό από τον περασμένο Αύγουστο.


Εικόνες που κυκλοφόρησαν απεικονίζουν έναν αδύνατο άνδρα με γένεια που φορούσε μπουφάν με κουκούλα και πορτοκαλί γιλέκο έκτακτης ανάγκης σε μία λέμβο, με μια κόκκινη σημαία αναρτημένη σε έναν μικρό ιστό.

 
 

"Στις 14 Οκτωβρίου ένα σκάφος εντοπίστηκε στα ύδατα της θάλασσας του Οχότσκ", ανέφεραν οι νομικές Αρχές της Άπω Ανατολής της Ρωσίας στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

Ψαράδες εντόπισαν το φουσκωτό σκάφος ανοικτά των ακτών της Καμτσάτκα στη ρωσική Άπω Ανατολή: "Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ένας επέζησε και λαμβάνει ιατρική βοήθεια", πρόσθεσε το περιφερειακό γραφείο του εισαγγελέα.

Το σκάφος με τον άνδρα και τις σορούς των συγγενών του εντόπισαν ψαράδες κοντά στο χωριό Ουστ-Χαϊρούζοβο στα ανοικτά των ακτών της χερσονήσου Καμτσάτκα.

Το ρωσικό κανάλι SHOT Telegram ανέφερε ότι το σκάφος εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου χιλίων χιλιομέτρων από τον αρχικό του προορισμό.

Οι ρωσικές Αρχές ανέφεραν ότι δύο άνδρες συνοδευόμενοι από τον 15χρονο γιο του ενός απέπλευσαν στις 9 Αυγούστου από ακρωτήριο στο Κράι Χαμπάροφσκ της περιοχής με προορισμό την πόλη Όκα στη νήσο Σαχαλίνη: "Μετά από λίγο, η επαφή μαζί τους χάθηκε, η θέση τους παρέμεινε άγνωστη", πρόσθεσαν.

Σύμφωνα με το δίκτυο Baza στο Telegram, που διαθέτει πηγές στις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας, ο 46χρονος επιζών διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο αφυδατωμένος και εξαντλημένος.

"Χωρίς τη βοήθεια του Θεού, πώς θα μπορούσε να γίνει;" είπε ο Ρώσος ναυαγός σε βίντεο που μεταδόθηκε από τη ρωσική τηλεόραση. "Μάζευα το νερό της βροχής για να επιβιώσω", εξήγησε, μιλώντας για τον υπνόσακό του από τρίχες καμήλας που τον κρατούσε ζεστό.

"Ήταν μούσκεμα, αλλά μπορούσα να σκεπαστώ, να κινούμαι λίγο και να ζεσταίνομαι κάπως", είπε, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να παραμείνει ζωντανός: "Έχω τη μητέρα μου στο σπίτι, την κόρη μου...".


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου