ΝΑΚΑΣ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών συμμετέχει στην Πανελλήνια Σχολική Σκυταλοδρομία 2024 «Τρέχω για το ΣΥΝ»

 Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας συμμετέχει στην Πανελλήνια

Σχολική Σκυταλοδρομία 2024 «Τρέχω για το ΣΥΝ» επιλέγοντας ως θέμα την ΣΥΝεργασία, για να υποστηρίξει  με την συμμετοχή του την δράση. 

Πρόκειται για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα BEACTIVE, που υλοποιεί το Υπουργείο  Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού μέσω της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.  

Συνοπτική περιγραφή δράσης

Τρέχω για το ΣΥΝ: ΣΥΝεργασία. 

Οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη δράση, συμβολίζουν ο καθένας ξεχωριστά, χωρίς όμως να τον ονοματίζουν  κάποιον από τους παράγοντες  που θα πρέπει να συνεργαστούν μεταξύ τους, για να βοηθήσουν έναν αθλητή στο τέλος της προσπάθειας του να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο κάθε μαθητής της σκυταλοδρομίας προσθέτει και κάτι επιπλέον στον δίσκο που μεταφέρουν, για να συμπληρωθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός πυγμαχίας, με τελικό αποδέκτη έναν διακριθέντα πυγμάχο.  Επίσης,  οι μαθητές που δεν  τρέχουν, αλλά  χορεύουν  αντιπροσωπεύουν τους θεατές, των οποίων είναι εξίσου σημαντική  η συμβολή στην επίτευξη του στόχου. 

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών συμμετέχει στην διαδικασία βράβευσης των δράσεων στην κατηγορία video μέχρι ένα (1) λεπτό της ώρας. Το video αυτό γυρίστηκε σε ορισμένες από τις απαράμιλλες σε ομορφιά τοποθεσίες των Γρεβενών.     

Για το τελικό αποτέλεσμα καθοριστική ήταν η συμβολή πέραν της Διευθύντριας κυρίας Μιχαλογιάννη Βασιλικής και της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής του Σχολείου κυρίας Παπαδοπούλου Μυροφόρας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας δια μέσω του Ομοσπονδιακού Προπονητή κυρίου Τσεπίδη Βασίλη και της κυρίας Ποντίκα Νατάσσας .  Επίσης ουσιαστική ήταν και η βοήθεια των γονέων, που συνόδευαν τα παιδιά τους σε όλες τις μετακινήσεις. Την μουσική του πρώτου μέρους επιμελήθηκε ο κύριος Βέργος Γιώργος.

Στην ζωντανή μουσική πήραν μέρος οι κύριοι Πουρνάρας Στέργιος, Αλεξίου Γιώργος, Κασιάρας Γιάννης, Λιάμπας Στέργιος. Τις επαγγελματικές πινελιές στο τελικό video επιμελήθηκαν οι αδερφοί Ράμμου. Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών  κ.κ. Δαβίδ εκπροσώπησε, μιας και ανειλημμένες υποχρεώσεις  δεν του επέτρεψαν να παραβρεθεί ο Πατήρ Κούρτης Χρήστος. 

Τιμητική ήταν και η παρουσία στο Πάρκο των Μανιταριών του Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού κυρίου Χαντέ Χρήστου.     

Καλή επιτυχία στο 7ο Δημοτικό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου