ΝΑΚΑΣ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Aνθρωποκτονία στην Κυψέλη: Την Παρασκευή στην ανακρίτρια τα δύο αδέρφια - Την ίδια ημέρα στο Αυτόφωρο οι γονείς τους

Την υπεράσπιση των δύο αδελφών, όπως και των γονιών τους, ανέλαβε ο κ. Αλέξης ΚούγιαςΤην Παρασκευή θα οδηγηθούν στην Ανακρίτρια Ανηλίκων οι δύο αδελφοί που κατηγορούνται για τον θανάσιμο τραυματισμό με μαχαίρι του θείου τους, στην Κυψέλη.


Την ίδια ημέρα θα δικαστούν από το Αυτόφωρο οι γονείς των δύο αγοριών, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων. Οι δύο γονείς, μετά από αναβολή της δίκης τους σήμερα, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του δικαστηρίου.


Την υπεράσπιση των δύο αδελφών, όπως και των γονιών τους, ανέλαβε ο κ. Αλέξης Κούγιας, όπως γνωστοποίησε με σχετικό δελτίο Τύπου.


Ο ποινικολόγος αναφέρει σχετικά, πως τον ίδιο και τους συνεργάτες του γραφείου του

"Eπέλεξαν η οικογένεια των Λ.Λ. και Μ.Λ, για να υπερασπιστούμε τον αριστούχο φοιτητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ Λ.Α. ηλικίας σήμερα 19 ετών και τον αριστούχο μαθητή της Γ΄ λυκείου Λ.Ε., οι οποίοι κατηγορούνται ότι ως συναυτουργοί, κατά την αστυνομία, διέπραξαν το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως εις βάρος του L.N. για λόγους που αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον να δημοσιοποιηθούν.

Οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων έχουν οριστεί για την Παρασκευή 11/10/2024 ενώπιον της 2ης Ανακρίτριας Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Συγχρόνως, θα υπερασπιστούμε και τους δύο γονείς, οι οποίοι σήμερα οδηγηθήκαν ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, κατηγορούμενοι για παραμέληση της επιμελείας ανηλίκου και αφέθησαν ελεύθεροι".

Ποινική δίωξη

 
 

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα κατά συναυτουργία σε βάρος των δύο αδελφών που ομολόγησαν θανατηφόρα επίθεση σε βάρος του 28χρονου θείου τους στην Κυψέλη.

Στη δίωξη που τους άσκησε ο εισαγγελέας, περιλαμβάνονται και τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Για το έγκλημα συνελήφθησαν και οι γονείς των δύο δραστών της δολοφονικής επίθεσης οι οποίοι παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Τα δύο αδέλφια, 17 και 19 ετών, τα οποία αποδίδουν την εγκληματική πράξης τους σε βάρος του θείου τους σε κακοποίηση που είχαν υποστεί από το θύμα, παραπέμφθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων.

Τι προηγήθηκε

Η στιγμή της δολοφονίας, έχει καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνονται οι δύο δράστες να έχουν έντονο διαπληκτισμό με το θύμα, μερικές στιγμές πριν από το έγκλημα στην Κυψέλη.

Ήταν 10′ πριν από τις 11:00 το βράδυ της Δευτέρας, στην οδό Χίου στην Κυψέλη, και 30 μέτρα από την Αγίου Μελετίου.

Ένας αιμόφυρτος άνδρας έφτασε στην Πατησίων και οι άνδρες της τροχαίας τον είδαν να είναι πεσμένος στον δρόμο. Ειδοποιούν το ΕΚΑΒ, το οποίο μόλις έφτασε διαπίστωσε πως φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό και τον διακομίζουν στον "Ευαγγελισμό".

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών ο άνδρας κατέληξε.

Αμέσως η ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι παραδόθηκαν μία ώρα μετά το συμβάν.

Ο 17χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο, ενώ ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός.


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου