Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

"Έδωσαν στα παιδιά ποτά μπόμπες" λένε οι γονείς για το κλαμπ στη Βουλιαγμένης -Τα τρία άτομα που αναζητούν οι Αρχές



Θολό το ιδιοκτησιακό καθεστώς του κλαμπ στη Βουλιαγμένης
- Πώς κατέληξαν στο νοσοκομείο οκτώ μαθητές.Τρία πρόσωπα, αναζητούν οι αρχές, στα πλαίσια της έρευνας που πραγματοποιείται στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, από όπου μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής σε νοσοκομεία οκτώ μαθητές μετά από κατανάλωση αλκοόλ.


Τα στελέχη της Ασφάλειας, διαπιστώνουν "θολό" ιδιοκτησιακό καθεστώς και γι’ αυτό σκοπεύουν να μιλήσουν τόσο στην προηγούμενη ιδιοκτησία του χώρου, στον νέο ιδιοκτήτη, αλλά και στο άτομο που διαχειρίζεται την επιχείρηση.

Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα της ανάλυσης στις φιάλες που κατασχέθηκαν από το κλαμπ, για να διαπιστωθεί εάν τα ποτά ήταν νοθευμένα. Λόγω των πολλαπλών "κρουσμάτων" αδιαθεσίας, κατά τη διάρκεια της μουσικής εκδήλωσης, η ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητήσει από το Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει στο "σφράγισμα" του χώρου, μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας.
 
 


Όπως προέκυψε η προηγούμενη ιδιοκτήτρια είχε πουλήσει πρόσφατα τον χώρο, όμως ο αγοραστής δεν είχε αναλάβει την εκμετάλλευση, την οποία είχε παραχωρήσει σε επιχειρηματία από την Βουλγαρία. Οι αστυνομικοί θέλουν να έρθουν σε επαφή και με τα τρία αυτά άτομα, καθώς μέχρι στιγμής ο μόνος υπεύθυνος που έχει παρουσιαστεί στις αρχές, είναι ένας… 20χρονος, ο οποίος συνελήφθη με κατηγορίες για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

School festival

Οι οκτώ μαθητές που αισθάνθηκαν αδιαθεσία διασκέδαζαν σε σχολικό μουσικό φεστιβάλ, το οποίο διοργάνωσαν το βράδυ του Σαββάτου Λύκεια από τις περιοχές του Χαλανδρίου, του Αμαρουσίου και της Κηφισιάς. Στην εκδήλωση τραγουδούσε γνωστός τράπερ, ενώ το δημοφιλές κλαμπ, ήταν ασφυκτικά γεμάτο.

Οι γονείς των μαθητών, κάνουν λόγο για ποτά "μπόμπες" και ζητούν να αποδοθούν ευθύνες στα άτομα που διαχειρίζονται το χώρο. Μια μαθήτρια, χρειάστηκε να διασωληνωθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, όπου μεταφέρθηκαν τέσσερις ακόμα νεαροί. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας της, παρουσιάζει βελτίωση. Οι υπόλοιποι τρεις μαθητές, νοσηλεύτηκαν στα νοσοκομεία Γεννηματάς και Αλεξάνδρα.

Οι αστυνομικοί θα συνομιλήσουν με τους οκτώ νεαρούς αλλά και με τα άτομα που διοργάνωσαν το φεστιβάλ, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν τι προηγήθηκε μέχρι να καταλήξουν στο νοσοκομείο.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου