ΝΑΚΑΣ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Παντρεύτηκε ο γιος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου Τζον Κατσιματίδη στη Νέα Υόρκη - Η χλιδάτη δεξίωση [εικόνες-βίντεο]

Ο μεγιστάνας Τζον Κατσιματίδης, πριν κλείσει τα 25 του, είχε ήδη δέκα Red Apple Supermarkets στη Νέα Υόρκη - Εικόνες χλιδής στον γάμο του γιου του.

Υπέρλαμπρος και με άρωμα Ελλάδας ήταν ο γάμος του Τζον Κατσιματίδη τζούνιορ, γιου ενός εκ των πλουσιοτέρων Ελλήνων της διασποράς, που παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Μέγκαν.


Το μυστήριο έγινε στον Αρχιεπισκοπικό Kαθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας της Νέας Υόρκης, με το ζευγάρι να καταφθάνει στην εκκλησία ενώ δίπλα ήταν παραταγμένες οι παράνυμφες, ανάμεσά τους και η αδερφή του γαμπρού, Άντρια.



Μάλιστα, παρότι οι πληροφορίες και οι εικόνες από τον χλιδάτο γάμο του Τζον και της Μέγκαν κυκλοφόρησαν με το σταγονόμετρο, η Άντρια ανήρτησε ορισμένα στιγμιότυπα και από τον ναό και από το εντυπωσιακό πάρτι που ακολούθησε.


 
 
Τα δύο αδέρφια, Άντρια Κατσιματίδη και Τζον Κατσιματίδης τζούνιορ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελληνοαμερικανός δισεκατομμυριούχος, Τζον Κατσιματίδης και η σύζυγός του Μάργκο είχαν παντρευτεί και οι ίδιοι στον συγκεκριμένο ναό ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η τελετή έγινε και στα αγγλικά και στα ελληνικά.

Η νύφη ήταν εκθαμβωτική μέσα στο ιβουάρ νυφικό της, με τη μητέρα της Ελίζαμπεθ Μοτζίλο να την κοιτά συγκινημένη. Τόσο ο γάμος όσο και το πάρτι έγιναν σε σχετικά κλειστό κύκλο, καθώς το νεόνυμφο ζευγάρι είχε παραθέσει πριν λίγες ημέρες δεξίωση για να γιορτάσει το χαρμόσυνο γεγονός.

Το πάρτι έγινε στο πολυτελές ξενοδοχείο Pierre στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν, δίπλα στο Central Park.



Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τέλος της βραδιάς ο Τζον Κατσιματίδης τζούνιορ μαζί με τη σύζυγό του χόρεψαν και συρτάκι, τιμώντας την καταγωγή της οικογένειάς του, ενώ κατά τις ίδιες πηγές, σε λίγο καιρό οι νεόνυμφοι θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος Τζον Κατσιματίδης

Ο Τζον Κατσιματίδης, 76 ετών σήμερα, είναι ένας από τους πλουσιότερους Ελληνοαμερικανούς. Έφυγε σε νηπιακή ηλικία με τους γονείς του από τη Νίσυρο της Δωδεκανήσου και εγκαταστάθηκαν στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης. Με σκληρή εργασία δεκαετιών και πρωτοπόρων επενδύσεων αναδείχθηκε σε αυτοδημιούργητο δισεκατομμυριούχο.

Εκτός από την αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων, στις επιχειρήσεις του συμπεριλαμβάνονται επενδύσεις σε ακίνητα και επίσης σε πετρελαιοειδή προϊόντα. Το 2013 έθεσε υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης, ενώ διατηρούσε και δικό του ραδιοφωνικό πρόγραμμα στο σταθμό 970 AM με τίτλο Cats Roundtable.

Ο επιχειρηματίας, πριν συμπληρώσει τα 25 του είχε ήδη επιτύχει το Αμερικανικό όνειρο έχοντας δέκα Red Apple Supermarkets στη Νέα Υόρκη. Σήμερα, η Red Apple Group δραστηριοποιείται στους τομείς της ενέργειας, της αεροπορίας, του λιανικού εμπορίου και των ακινήτων και απασχολεί περισσότερους από 8.000 εργαζομένους.



 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου