Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Φρικτές αποκαλύψεις για τη Ζιζέλ: "Τη βίασα σε βενζινάδικο αυτοκινητόδρομου" παραδέχτηκε ο Πελικό - "Ήταν φαντασίωσή μου"



Ο κατηγορούμενος Ντομινίκ Πελικό είπε στο δικαστήριο ότι βίασε την πρώην σύζυγό του σε χώρο πάρκινγκ αυτοκινητόδρομου
Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως από την πολύκροτη υπόθεση των ομαδικών βιασμών που υπέστη η Ζιζέλ Πελικό, από άντρες που πλήρωνε ο σύζυγός της, αφού την είχε ναρκώσει.


Ο 71χρονος κατηγορείται ότι έβαζε υπνωτικά χάπια στα γεύματα της Gisele Pelicot και στη συνέχεια προσκαλούσε δεκάδες άνδρες που γνώρισε σε μια ιστοσελίδα swinging να τη βιάσουν, ενώ ο ίδιος βιντεοσκοπούσε.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο κατηγορούμενος Ντομινίκ Πελικό είπε στο δικαστήριο ότι βίασε την πρώην σύζυγό του σε χώρο πάρκινγκ αυτοκινητόδρομου, ενώ επέστρεφε από διακοπές, επειδή ήταν η "φαντασίωσή" του.


 
 

Συγκεκριμένα όπως είπε στο δικαστήριο της Αβινιόν ο Πελικό, την πήγε σε ένα βενζινάδικο καθώς επέστρεφαν από το παραθεριστικό νησί Ile de Re στα ανοικτά των ακτών του Ατλαντικού της Γαλλίας με σκοπό να τη βιάσει.

Ο δικηγόρος της Πελικό είπε από την πλευρά του στο δικαστήριο ότι ο πρώην σύζυγός της την είχε οδηγήσει εκεί για να "την προσφέρει" στους φορτηγατζήδες, αλλά ο ίδιος ο Πελικό επέμεινε ότι "κανείς άλλος δεν εμπλέκεται" σε αυτό και ότι ήταν μόνος του.

"Ήταν μια φαντασίωσή μου. Ήμασταν στο δρόμο της επιστροφής από το Ile de Re και σταμάτησα σε ένα πρατήριο και τη βίασα. Κανείς δεν μας είδε και δεν ήταν σε πλήρη θέα σε κανέναν άλλο", ανέφερε.

Αργότερα, ο 47χρονος κατηγορούμενος Abdelali Dallal παραδέχτηκε ότι βίασε δύο φορές την Ζιζέλ αφού οδηγήθηκε εκεί από την τότε σύντροφό του που τον περίμενε έξω με το αυτοκίνητό της.


"Όπως μιλάω τώρα, ναι, υπήρξαν δύο βιασμοί. Αλλά ακόμα και τώρα, δεν ξέρω γιατί πήγα εκεί", είπε στο δικαστήριο - καθηλωμένος σε καροτσάκι λόγω εγκεφαλικού - αφού περιέγραψε πώς ήρθε σε επαφή με τον 71χρονο μέσω της ιστοσελίδας Coco.fr.

Πρόσθεσε πώς ο Πελικό του είχε πει να μην ανησυχεί για το αν χρειάζεται να "φορέσει προφυλακτικό" και ότι είχε παραδεχτεί ότι "νάρκωσε τη γυναίκα του".

Όταν ρωτήθηκε ο Ντομινίκ Πελικό για τα όσα κατέθεσε ο Dallal είπε: "Πρώτα θα ήθελα να πω πόσο λυπάμαι που τον βλέπω στην κατάσταση που είναι. Θα ήθελα επίσης να πω ότι είναι ο πρώτος που λέει τα πράγματα όπως είναι. Ναι, του είπα να μην ανησυχεί για το προφυλακτικό".

Η συγκλονιστική υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ σε όλο τον κόσμο, αλλά η Ζιζέλ Πελικό παραιτήθηκε γενναία από την ανωνυμία της για να καταθέσει εναντίον του ίδιου και των άλλων κατηγορουμένων.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα περιέγραψε με θάρρος πώς υπέστη την απόλυτη προδοσία στα χέρια του συνταξιούχου ηλεκτρολόγου, προσθέτοντας ότι μιλάει και για άλλα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων.


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου