VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Το σχόλιο της Ακρίτα για τη Ματούλα Ζαμάνη που έβγαλε την μπλούζα της σε συναυλία και την πέταξε στο κοινό


Η απορία της Ελενας Ακρίτα για την έκταση που πήρε το θέμα με τη Ματούλα Ζαμάνη.Θέση για τον σάλο που έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα για την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει την μπλούζα της κατά τη διάρκεια συναυλίας και να την πετάξει στο κοινό, πήρε η Έλενα Ακρίτα. Με μια λιτή ανάρτηση, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά εκφράζει την απορία της για την έκταση που πήρε το συγκεκριμένο ζήτημα.


"-Η Ματούλα πέταξε τη μπλούζα της στο κοινό.


 
 

-Ναι τι;" έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Λίγο αργότερα, επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία σημείωνε: "Δεν το λέω για τα κιλά δεν είναι θέμα κιλών, αυτή η μάστιγα".

Δεν είναι βέβαιο ότι η δεύτερη ανάρτηση σχετίζεται με την γνωστή ερμηνεύτρια, καθώς η Έλενα Ακρίτα δεν το διευκρινίζει, ωστόσο στα τηλεοπτικά πάνελ συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το βάρος της Ματούλας Ζαμάνη.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συναυλίας της τραγουδίστριας στο Θέατρο Βράχων στις 18 Σεπτεμβρίου. Στο κλείσιμο της βραδιάς αποχαιρέτησε τους θαυμαστές της πετώντας τους, την μπλούζα της.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει αρχικά την τραγουδίστρια να τραγουδά. Στο τέλος, όμως σταματά και φωνάζει προς το κοινό: "Αθήνα αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα@λα, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνεννόηση". Αμέσως μετά, η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της, την πέταξε στο ξεσηκωμένο πλήθος και αποχώρησε από τη σκηνή.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου