Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Στον Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο με πίστα αγώνων στο κατάστρωμα

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva που προσφέρει οδηγικές εμπειρίες στους επιβάτες του με πίστα καρτ στο κατάστρωμα.Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε το Σαββατοκύριακο το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva. Το πλοίο είναι ένα από αυτά που τοποθετούνται στην κορυφαία κατηγορία της Norwegian Cruise Lines, που ιδρύθηκε το 1966 στην Νορβηγία και έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Μαϊάμι. Μεταξύ των παροχών στους επιβάτες είναι και η πίστα καρτ που είναι η μεγαλύτερη από όσες φιλοξενούν τα πλοία της εταιρείας.



Η κατασκευή του Norwegian Viva ολοκληρώθηκε το 2023 και τον Νοέμβριο εγκαινιάστηκε σε μια επιβλητική εκδήλωση στο Μαϊάμι. Το πλοίο έχει μήκος 294 μέτρα, μπορεί να χωρέσει 3.195 επιβάτες και έχει πλήρωμα 1.506 εργαζόμενους.



Η Norwegian Cruise Lines είναι ένας παγκόσμιος κολοσσός στις κρουαζιέρες και σε όλες τις επιλογές της περιλαμβάνει τα ελληνικά νησιά φυσικά.

Διαθέτει έναν μεγάλο στόλο κρουαζιερόπλοιων κατηγοριοποιημένα σε 5 σειρές αναλόγως με την κατασκευή, την χωρητικότητα και τις παροχές των πλοίων της. Στα πιο σύγχρονα από αυτά στο κατάστρωμά της φιλοξενεί πίστες καρτ και την αρχή την έκανε το Norwegian Joy το 2017.

 
 




Στο Norwegian Viva ωστόσο το οποίο πέρασε το Σαββατοκύριακο στο λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας ένα μεγαλοπρεπές θέαμα στους κατοίκους που έκαναν την βόλτα τους, η πίστα καρτ είναι η μεγαλύτερη που έχει τοποθετηθεί μέχρι σήμερα.


Έχει μήκος 420 μ. και εκτείνεται σε τρία επίπεδα, επιτρέποντας στους επιβάτες να αγωνιστούν σε μια διαδρομή με πολλές στροφές και ευθείες για υψηλές ταχύτητες.


Η εκκίνηση γίνεται από το 18ο κατάστρωμα και ο τερματισμός είναι στο 20ο, προσφέροντας όχι μόνο τη συγκίνηση της οδήγησης αλλά και εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα και στα λιμάνια που επισκέπτεται το πλοίο.


Τα καρτ της Viva Speedway είναι ηλεκτρικά, οικολογικά όσο χρειάζεται και επιτρέπουν αθόρυβους αγώνες. Μπορούν να φτάσουν ταχύτητες έως και 50 χλμ/ώρα και η πίστα διαθέτει λωρίδα boost όπου τα καρτ αναπτύσσουν μεγαλύτερη ταχύτητα σε συγκεκριμένα σημεία.


Η πίστα Viva Speedway, όπως ονομάζεται επιτρέπει τη συμμετοχή έως και 15 οδηγών ταυτόχρονα, με τα αποτελέσματα να μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο σε οθόνες ώστε να υπάρχει ενημέρωση για εκείνους που παρακολουθούν από το αντίστοιχα εξοπλισμένο Speedway Bar.


topgeargreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου