Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Ουκρανία: Ξύλο σε ναό μεταξύ οπαδών της ανεξάρτητης ουκρανικής εκκλησίας και πιστών της εκκλησίας της Μόσχας [βίντεο]

'Ολα έγιναν όταν περίπου 100 άνδρες με στρατιωτική στολή προσπάθησαν να καταλάβουν έναν ναό στην ΟυκρανίαΕπεισόδια και ξύλο έλαβαν χώρα στην Ουκρανία ανάμεσα σε οπαδούς της ανεξάρτητης ουκρανικής εκκλησίας και πιστών της προσκείμενης στο Πατριαρχείο Μόσχας. 

Όλα έγιναν όταν περίπου 100 άνδρες με στρατιωτική στολή προσπάθησαν να καταλάβουν έναν ναό στην Ουκρανία. Οι ενορίτες αντέδρασαν πετώντας παγκάκια και κουβάδες.



Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μιχαήλ της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας (UOC – προσκείμενοι στο Πατριαρχείο Μόσχας) στο Τσερκάσι της κεντρικής Ουκρανίας, μέλη του UOC συγκεντρώθηκαν στο ναό και άρχισαν να προσεύχονται.

 
 

Ξαφνικά οι περίπου 100 άνδρες έπαιξαν αντιστασιακά τραγούδια, και μετά εισέβαλαν στον ναό, πυροβόλησαν στον αέρα χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού και έσπασαν πόρτες, παράθυρα και κάμερες παρακολούθησης.

Μετά την έναρξη των επεισοδίων, στο σημείο έφτασε ο Μητροπολίτης της UOC Θεοδόσιος και ακολούθησε συμπλοκή, κατά την οποία τραυματίστηκε.

Στη χώρα υπάρχει η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας (OCU) που έχει αναγνωριστεί ως αυτοκέφαλη από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και στηρίζεται από την κυβέρνηση του Κιέβου, και η UOC, που έχει πάρει αποστάσεις από τη ρωσική εισβολή στη χώρα.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου