ΝΑΚΑΣ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Βρετανός γιατρός φόρεσε περούκα και παρίστανε τον νοσοκόμο για να σκοτώσει τον σύντροφο της μητέρας του

Ο 53χρονος γιατρός από το Νιουκάστλ, φορώντας περούκα, ψεύτικα γένια, καπέλο, γάντια και χειρουργική μάσκα, εμφανίστηκε ως νοσοκόμος που δήθεν θα έκανε εμβόλιο κατά του Covid, αλλά κρατούσε μια ένεση με δηλητήριοΤην ενοχή του παραδέχθηκε Βρετανός γενικός γιατρός που βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου κατηγορούμενος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του συντρόφου της μητέρας του αλλά και για συμμετοχή σε συνωμοσία μαζί με τη μητέρα του για ανθρωποκτονία.


Πρόκειται για τον 53χρονο Τόμας Κουάν γιατρό από το Νιουκάστλ, που μεταμφιέστηκε φορώντας περούκα, ψεύτικα γένια, καπέλο, γάντια και χειρουργική μάσκα, εμφανίστηκε ως νοσοκόμος που δήθεν θα έκανε εμβόλιο κατά του Covid ενώ στα χέρια του κρατούσε μια ένεση με δηλητήριο.


 
 
Ο γιατρός με τη μεταμφίεσή του.

Στο στόχαστρο του δολοφονικού σχεδίου του γιου ήταν ο 72χρονος Πάτρικ Ο'Χάρα, επί σειρά ετών σύντροφος της Τζένι Λιούνγκ.

Η μητέρα του γιατρού.

Ο Κουάν ήθελε να κληρονομήσει το σπίτι της μητέρας του, αλλά είχαν τσακωθεί αφού εκείνη αποφάσισε ότι ήθελε να το "γράψει" στον επί 20 χρόνια σύντροφό της. Ο Ο'Χάρα επέζησε της φονικής απόπειρας σε βάρος του, αλλά το δηλητήριο του προκάλεσε νεκρωτική απονευρωσίτιδα, μια βακτηριακή σαρκοφάγο λοίμωξη που μπορεί να αποβεί θανατηφόρα.


Ο Κουάν που δικάζεται από το Δικαστήριο του Στέμματος του Νιούκαστλ, κατηγορείται επίσης για πλαστογράφηση ιατρικών εγγράφων.
Ο Κουάν χωρίς τη μεταμφίεση.
"Κάποιες φορές, η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία"

Ο εισαγγελέας Πίτερ Μέικπις δήλωσε στους ενόρκους την πρώτη ημέρα της δίκης την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου ότι "κάποιες φορές, η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία".

Ο Κουάν ανησυχούσε για τη διαθήκη της μητέρας του, σύμφωνα με την οποία το σπίτι της θα το κληρονομούσε ο Ο'Χάρα αν ήταν ακόμα εν ζωή μετά τον θάνατό της. "Ο κ. Κουάν χρησιμοποίησε τις εγκυκλοπαιδικές του γνώσεις και την έρευνα για δηλητήρια για να εκτελέσει το σχέδιό του", τόνισε ο Βρετανός Εισαγγελέας.

"Το σχέδιο ήταν να μεταμφιεστεί σε επισκέπτη νοσηλευτή, να πάει στη διεύθυνση του κ. Ο'Χάρα, στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με τη μητέρα του κατηγορούμενου και να του χορηγήσει ένεση με ένα επικίνδυνο δηλητήριο με το πρόσχημα της χορήγησης αναμνηστικής δόσης για την Covid", πρόσθεσε.




Ο 53χρονος γιατρός έκανε κράτησε σε ένα ξενοδοχείο χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα, έβαλε ψεύτικες πινακίδες στο αυτοκίνητό του και μεταμφιέστηκε φορώντας περούκα για να φέρει εις πέρας το σχέδιο, πρόσθεσε ο εισαγγελέας.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου