Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

"Εκδικητικές και ανήθικες" : Μητέρα και κόρες ανέβασαν φωτογραφίες της ερωμένης του πατέρα της οικογένειας σε σάιτ συνοδών

Μια νεαρή γυναίκα καταδικάστηκε αφού κρίθηκε ένοχη για την εκτέλεση εξευτελιστικού σχεδίου εκδίκησης, σε βάρος της πρώην ερωμένης του πατέρα της.Ενώπιον βρετανικού δικαστηρίου οδηγήθηκε η απίστευτη υπόθεση εκδίκησης μιας 24χρονης γυναίκας, που με τη βοήθεια της μητέρας και της αδελφής της, εξέθεσε μια άλλη γυναίκα παρενοχλώντας την με "ανήθικο και εγωιστικό τρόπο".


 
 

Τι συνέβη; Η 24χρονη Έλινορ Μπράουν, με τη βοήθεια της μητέρας και της αδελφής της, έθεσε σε εφαρμογή ένα σχέδιο εξευτελισμού της γυναίκας με την οποία ο πατέρας της διατηρούσε επί σειρά ετών, ερωτική σχέση.


Η 24χρονη αποφάσισε να καταφύγει σε μια ενέργεια που εξέθεσε ανεπανόρθωτα τη γυναίκα που ήταν το "τρίτο πρόσωπο", στον γάμο των γονιών της.


Το ακόμη πιο αδιανόητο είναι ότι πρόκειται για μια οικογένεια αστυνομικών. Η μητέρα και η αδελφή της 24χρονης είναι πρώην και νυν αστυνομικοί, αντίστοιχα, ενώ συνταξιούχος αστυνομικός είναι και ο πατέρας της οικογένειας.

Αυτός λοιπόν, ο πρώην αστυνομικός, ο 61 ετών σήμερα, Τζεφ Μπράουν, είχε στο παρελθόν εξωσυζυγική σχέση με μία γυναίκα. Η σχέση αυτή έληξε πριν από 12 χρόνια. Κι όμως, για το οικογενειακό τραύμα που προκάλεσε στην οικογένειά του έμεινε ανεπούλωτο.
Ο Τζεφ Μπράουν

Και αυτό αποδείχθηκε καθώς πριν από δύο χρόνια, το 2022, η 57χρονη, σήμερα, Σάρα Μπράουν, σύζυγος του Τζεφ, έστειλε στην κόρη της φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου από ερωτικές στιγμές του συζύγου της και πατέρα της 24χρονης, με την ερωμένη του.

Η πρώτη αντίδραση της κόρης ήταν να "βομβαρδίσει" με μηνύματα τον σύζυγο της ερωμένης στέλοντάς του όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είχε στη διάθεσή της. Το ίδιο έκανε και προς την επαγγελματική σελίδα της "ερωμένης" στο Facebook.

Το πολύ χειρότερο όμως ήταν ότι με τη βοήθεια της άλλης κόρης του ζευγαριού, της Σόφι Μπράουν, έφτιαξε ένα προφίλ σε ιστότοπο συνοδών (escort) με το όνομα της γυναίκας και το τηλέφωνο του άνδρα της, και συμπλήρωσε το προφίλ με φωτογραφίες από το επίμαχο υλικό.


Η εκδικητική αυτή ενέργεια είχε σαν αποτέλεσμα ο σύζυγος της γυναίκας να λάβει τουλάχιστον 14 γραπτά μηνύματα και 8 τηλεφωνήματα, από άνδρες που ήθελαν να πληρώσουν για μια βραδιά με τη γυναίκα που έβλεπαν να διαφημίζεται στον ιστότοπο. Όλα αυτά τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα, τα έλαβε μέσα στο πρώτο ημίωρο από τη στιγμή που αναρτήθηκε το προφίλ της συζύγου του.

Η κατάληξη για τις δύο "εκδικητικές, εγωίστριες και ανήθικες" αδελφές, όπως τις αποκάλεσε ο εισαγγελέας στο δικαστήριο του Λιντς, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση, είναι τρία χρόνια φυλάκιση για τη φυσική αυτουργό Έλινορ Μπράουν και απόταξη από την Αστυνομία για την 26χρονη, Σόφι Μπράουν, που υπηρετούσε στην Αστυνομία του Δυτικού Γιόρκσιρ.
Δήλωση της γυναίκας που ήταν ερωμένης του Τζεφ Μπράουν: "Ήμουν ανήμπορη να βάλω τέλος στον εφιάλτη"

Το όνομα της πρώην ερωμένης δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Η γυναίκα προέβη ωστόσο σε μια γραπτή δήλωση προς τα βρετανικά ΜΜΕ: "Αν ποτέ έχετε αισθανθεί ένα αδιάκοπο αίσθημα ναυτίας και άγχους, τότε γνωρίζετε πώς αισθάνθηκα. Θυμάμαι ακόμα τη στιγμή που ο σύζυγός μου στάθηκε απέναντί μου και μου είπε τι είχε κάνει αυτή η γυναίκα. Στο πρόσωπό του κυριαρχούσε μια έκφραση πανικού και αναστάτωσης καθώς μου αποκάλυπτε την έκταση των πράξεών της. Ήμουν ανήμπορη να βάλω τέλος στον εφιάλτη. Είχε τις φωτογραφίες μου τις οποίες είχε μοιραστεί με άγνωστους άνδρες μόνο και μόνο για την σεξουαλική τους ικανοποίηση. Το γεγονός ότι οι φωτογραφίες μου χρησιμοποιήθηκαν από αγνώστους με αρρώσταινε και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό το έκανε μια γυναίκα σε μια άλλη μητέρα. Το να πω ότι αισθάνθηκα σα να με βίαζαν μειώνει αυτό που αισθάνθηκα. Ο έλεγχος που άσκησε αυτή η γυναίκα στην προσωπική μου ζωή μου προκάλεσε άγχος, ενώ το μίσος που κατάλαβα ότι νιώθει για μένα είναι πλέον προφανές".

Από τις καταθέσεις μαρτύρων στο δικαστήριο, έγινε γνωστό ότι η Έλινορ Μπράουν γνώριζε από παιδί για την εξωσυζυγική σχέση του πατέρα της. Στην οικογένεια όμως, το ζήτημα αυτό, η "απιστία του πατέρα", δεν συζητήθηκε ποτέ ανοιχτά. Το βέβαιο είναι ότι ο Τζεφ δεν μίλησε ποτέ στην κόρη του, δεν προσπάθησε να της εξηγήσει και να την παρηγορήσει για την αναστάτωση που της προκαλούσε.
Ο Τζεφ Μπράουν με τη σύζυγό του, Σάρα, σε παλαιότερο ταξίδι στην Ινδία.
Μόνο η μία κόρη καταδικάστηκε

Παρότι ήταν η ίδια η 24χρονη που εκτέλεσε το σχέδιο εκδίκησης, η μητέρα και η αδελφή της την βοηθούσαν και έδιναν την έγκρισή τους.

Τελικά όμως το δικαστήριο αποφάσισε την καταδίκη της μόνο της Έλινορ Μπράουν για παρενόχληση. Σύμφωνα με τον Δικαστή Μέναρι, η νεαρή γυναίκα "μεγιστοποίησε τον εξευτελισμό" και ανάγκασε το θύμα να προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Μητέρα και κόρες της οικογένειας Μπράουν. Η καταδικασθείσα Έλινορ, στη μέση.

Για το δικαστήριο, ένα ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο ήταν ότι η κατηγορούμενη είχε στείλει μήνυμα και στην κόρη της "ερωμένης" γράφοντάς της τι είχε συμβεί και, μεταξύ άλλων, ότι "η μητέρα σου όπου κι αν πάει, αυτές οι φωτογραφίες θα την ακολουθούν".

Για την πράξη της αυτή, ο Δικαστής είπε: "Μια από τις χειρότερες και πλέον εκδικητικές όψεις αυτής της υπόθεσης ήταν ότι η κατηγορούμενη αφιέρωσε χρόνο για να γράψει ένα βιτριολικό μήνυμα στην κόρη της καταγγέλλουσας".

Τέλος, ο Δικαστής είπε ότι η κατηγορούμενη εμφανίζει "παντελή έλλειψη τύψεων" και εκδηλώνει "εκδικητική, εγωιστική και ανήθικη συμπεριφορά".

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου