Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

'Ερχεται στην Ελλάδα μεγάλη κινεζική φίρμα αυτοκινήτων

Νέα προσθήκη στην Ελλάδα και την αγορά αυτοκινήτων, απο την Κίνα και αυτή τη φορά καθώς μια αυτοκινητοβιομηχανία κολοσσός θα εισάγεται πλέον και στην χώρα μας.

Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Geely ετοιμάζεται να εισέλθει στην ελληνική αγορά στις αρχές του 2025, ακολουθώντας τα βήματα άλλων κινεζικών εταιρειών, όπως η Leapmotor, η DFSK και η Seres, οι οποίες έχουν πρόσφατα ξεκινήσει δραστηριότητες στην Ελλάδα.



Με την παρουσία της Geely, ενισχύεται η τάση των κινεζικών κατασκευαστών να επεκτείνονται στην ευρωπαϊκή αγορά, προσφέροντας προηγμένες λύσεις κινητικότητας, εστιάζοντας σε ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα που ταιριάζουν στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

Η Geely θα εισαχθεί στην Ελλάδα μέσω της Geo Mobility Hellas S.A., μιας νέας εταιρείας που αποτελεί θυγατρική της Union Group, μιας πολυεθνικής με σημαντική παρουσία στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, του λιανικού εμπορίου, της ενέργειας και των ακινήτων.


Το πρώτο μοντέλο που θα παρουσιαστεί στην ελληνική αγορά θα είναι το Geely Galaxy EX5, ένα ηλεκτρικό C-SUV με 215 ίππους και αυτονομία 425 χιλιομέτρων (WLTP) με μία μόνο φόρτιση. Το μοντέλο αυτό χρησιμοποιεί την καινοτόμο μπαταρία Geely Short Blade, η οποία υπόσχεται διάρκεια ζωής έως και ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα, καθώς και ένα προηγμένο σύστημα ενεργητικής ασφάλειας ADAS.



 
 



Η στρατηγική της Geo Mobility Hellas περιλαμβάνει την επέκταση της γκάμας με περισσότερα Plug-In και υβριδικά μοντέλα, στηρίζοντας τη δέσμευση της Geely για βιώσιμες λύσεις κινητικότητας. Η παρουσία της εταιρείας στην ελληνική αγορά σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω διείσδυση της Geely στην Ευρώπη, ενισχύοντας το ήδη ισχυρό χαρτοφυλάκιό της, το οποίο περιλαμβάνει διεθνείς μάρκες όπως Volvo, Polestar, Lynk & Co, Lotus και Zeekr.

Ο Όμιλος Geely, ο οποίος έχει την έδρα του στην Κίνα και δραστηριοποιείται παγκοσμίως με πωλήσεις σε πάνω από 75 χώρες, παρουσίασε αύξηση πωλήσεων κατά 20% το 2023, παραδίδοντας 2,79 εκατομμύρια οχήματα.




Τα έσοδά του ξεπέρασαν τα 60 δισεκατομμύρια δολάρια, και η εταιρεία κατατάσσεται στην 185η θέση της λίστας Fortune Global 500, διατηρώντας την παγκόσμια αναγνώριση και επιρροή της μέσω καινοτομίας και επενδύσεων.

Ο εισαγωγέας στην Ελλάδα, Geo Mobility Hellas, είναι θυγατρική της Union Group, μιας εταιρείας που δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και το λιανικό εμπόριο.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Union Automotive Group, Ran Danai, "είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την Geely στην ελληνική αγορά. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους Έλληνες πελάτες μια μεγάλη γκάμα προηγμένων και καινοτόμων λύσεων κινητικότητας, με έμφαση στην άνεση, την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την τεχνολογία".

topgeargreece.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου