Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιάννης Τσακνάκης, απαντά για το περιεχόμενο ανοικτής συνομιλίας που είχε στη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος..

 Το kozan.gr  δημοσίευσε  διάλογο του Αντιφεριφερειάρχη Γρεβενών, Γιάννη ΤσακνάκηΟ ίδιος απαντά:

Στο πλαίσιο της ανοικτής συνομιλίας και συζήτησης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος θα επιθυμούσα να διευκρινίσω τα εξής:  

Πρόκειται για το έργο: «Επισκευή -Συντήρηση μνημείου Αννίτσας Γρεβενών» όπου  αναζητήσαμε μέσω της αγοράς ανάδοχο, όμως παρά τις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες μας,  για απευθείας ανάθεση του έργου, τούτο δεν κατέστη  δυνατό  λόγωτων ιδιαίτερων συνθηκών, καθώς το εν λόγω μνημείο βρίσκεται σε υψόμετρο 1.700 μέτρων,  όπου δεν υπάρχει σύστημα ύδρευσης αλλά και ούτε ηλεκτρικό ρεύμα.

Η πίεση από πλευράς Στρατού και Εφέδρων Αξιωματικών υπήρξε  μεγάλη και συνεχής για ένα αξιόλογο και μεγάλης σημασίας ιστορικό μνημείο, τόσο για την περιοχή μας όσο και για την χώρα μας.

Έτσι εκ παραδρομής αναφέρθηκα σε κατάτμηση του έργου, πράγμα που δεν ισχύει αφού πρόκειται για προμήθεια, οπότε αυτό δεν αποτελεί έργο, αλλά μία απλή προμήθεια  για την οποία δεν απαιτείται εργοληπτικό πτυχίο.   


-Ο-
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Ιωάννης Τσακνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου