Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Βίντεο: Ο "κομήτης του αιώνα" διασχίζει τον νυχτερινό ουρανό - Εντυπωσιακές εικόνες

Ο C/2023 A3, ένας κομήτης μακράς περιόδου, επιστρέφει στο εσωτερικό του ηλιακού συστήματος μία φορά κάθε 80.000 χρόνιαΟ αρχαίος κομήτης C/2023 A3 Tsuchinshan-ATLAS, που ονομάστηκε "κομήτης του αιώνα", φώτισε τον ουρανό πάνω από τη Ρωσία, την Κίνα και τη Βόρεια Μακεδονία τη Δευτέρα, όπως φαίνεται σε βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας.


Ο C/2023 A3, ένας κομήτης μακράς περιόδου, επιστρέφει στο εσωτερικό του ηλιακού συστήματος μία φορά κάθε 80.000 χρόνια. Το ουράνιο αυτό αντικείμενο που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2023, έκανε το ντεμπούτο του στο εσωτερικό ηλιακό μας σύστημα σε μια εξαιρετικά ελλειπτική τροχιά, σηματοδοτώντας την πρώτη τεκμηριωμένη εμφάνισή του στην ανθρώπινη ιστορία.


 
 
Check out the Anti-Tail on Comet Tsuchinshan.

It’s the trail in front of the comet head facing towards the sun that represents where the comet has already been to in Outer Space. 🤯☄️ pic.twitter.com/mr808iP8rn— KRL (@KennethLerose) October 15, 2024



Ο κομήτης εντοπίστηκε από παρατηρητές του κινεζικού αστεροσκοπείου Tsuchinshan, ή αλλιώς "Μωβ Βουνό", και ενός τηλεσκοπίου ATLAS (Asteroid Terrestrial-impact Last Alert System) στη Νότια Αφρική, με την επίσημη ονομασία του να τιμά και τα δύο αστεροσκοπεία.






thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου