Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Σενάριο για Διαμαντοπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας με πρόταση Ανδρουλάκη - Στο τραπέζι και εισηγήσεις για Βενιζέλο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης σκέφτεται να προτείνει την 'Αννα Διαμαντοπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αντί για τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Στο πρόσωπο που θα προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας στρέφεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά και την θριαμβευτική του επανεκλογή στην ηγεσία του κόμματος.


Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth των Παραπολιτικών, ο Νίκος Ανδρουλάκης προσανατολίζεται στο να δώσει το χρίσμα στην Άννα Διαμαντοπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αντί για τον Ευάγγελο Βενιζέλο που προτείνουν οι περισσότεροι από το περιβάλλον του.


Το σκεπτικό πίσω από την συγκεκριμένη εισήγηση, είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ερχόταν σε άβολη θέση και θα δυσκολευόταν να την αντικρούσει, καθώς πριν 5 χρόνια και ο ίδιος σκεφτόταν να προτείνει την κ. Διαμαντοπούλου για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η στήλη Big Mouth:

 
 

Μετά την επανεκλογή Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο αρχηγός Νίκος θα δυσκολευτεί στην επιλογή του προσώπου που θα προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Αν και οι περισσότεροι τον προτρέπουν να επιλέξει τον πρόεδρο Βενιζέλο, εσχάτως και μετά τις εσωκομματικές εκλογές ο ίδιος δείχνει να σκέφτεται την ιδέα να δώσει το χρίσμα στην Άννα Διαμαντοπούλου.

Και αυτό γιατί, όπως υποστηρίζουν οι υπέρμαχοι της συγκεκριμένης εισήγησης, σε μια τέτοια περίπτωση θα έφερνε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον πρόεδρο Μητσοτάκη, που, όπως είχε κυκλοφορήσει πριν από πέντε χρόνια, σκεφτόταν να προτείνει την Αννούλα του ΠΑΣΟΚ για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα.


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου