ΝΑΚΑΣ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Σκάνδαλο Diddy: Τα "white parties' με βιασμούς και ναρκωτικά γκρεμίζουν τη σόουμπιζ - Οι σταρ που τρέμουν τις αποκαλύψεις

Οι καταγγελίες σε βάρος του ράπερ Σον "Ντίντι" Κομπς έχουν πάρει μορφή χιονοστοιβάδας που θα συμπαρασύρει πολλούς από τη σόουμπιζDiddy, Puff Daddy, Puffy, Love, Brother Love και P. Diddy: Αυτά είναι μερικά από τα υποκοριστικά του βραβευμένου με Γκράμι 55χρονου ράπερ Sean John Combs, Σον Τζον Κομπς, που βρίσκεται στην καρδιά ενός τεράστιου σκανδάλου με ναρκωτικά και trafficking, με σοβαρές κατηγορίες για εξώθιση γυναικών στην πορνεία, το οποίο εκτείνεται σε βάθος πολλών ετών και απειλεί να γκρεμίσει την αμερικανική σόουμπιζ.


Επί πάρα πολλά χρόνια, από τα τέλη της δεκαετίας του '90, γύρω από το όνομά του υπήρχαν πολλές ιστορίες για περιστατικά βίας, χρήσης όπλων και σεξουαλικές παραβάσεις και πολλές δικαστικές περιπέτειες. Όμως, οι πρόσφατες δικαστικές εξελίξεις φαίνεται ότι θα συμπαρασύρουν πολλά ονόματα. Για παράδειγμα, η ποπ σταρ Beyonce ένιωσε ήδη της συνέπειες εξαιτίας της στενής σχέσης που είχε η ίδια και ο σύζυγός της με τον Sean "Diddy" Combs, καθώς είδε πάνω από 1 εκατομμύριο ακολούθους της να της γυρίζουν την πλάτη.


Εκτός από την Beyonce, στα περίφημα πάρτι του πήγαιναν κυριολεκτικά όλα τα μεγάλα ονόματα: από τη Νταϊάνα Ρος μέχρι τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τη Ντέμι Μουρ, τον Άστον Κούτσερ αλλά και τον Ντόναλντ Τραμπ.



 
 

Από τις 16 Σεπτεμβρίου ο 55χρονος ράπερ συνελήφθη στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και κρίθηκε προφυλακιστέος. Είχαν προηγηθεί τον περασμένο Μάρτιο έφοδοι σε δύο σπίτια του, στο Λος Αντζελες και το Μαϊάμι, στο πλαίσιο έρευνας για trafficking. Τότε, η αστυνομία τον είχε σταματήσει στο αεροδόμιο ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στις Μπαχάμες, και του κατέσχεσε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του.

Τ0υ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού και για προτροπή άλλου άνδρα (ενός μουσικού παραγωγού) να κάνει σεξ με άλλον άνδρα, κατηγορία για την οποία οι σχετικές καταγγελίες είχαν γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο καταγγέλων είναι ο πρώην παραγωγός του, Ρόντνεϊ Τζόουντς Τζούνιορ, που κατέθεσε αγωγή υποστηρίζοντας ότι ο Κομπς προσπάθησε να τον "πιέσει" να κάνει σεξ με άλλους άνδρες.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η πιο γνωστή κατηγορία σε βάρος του είχε κατατεθεί τον Νοέμβριο του 2023 από την πρώην σύντροφό του, την τραγουδίστρια Κασάντρα, γνωστή και ως Κάσι Βεντούρα, μετά τον σάλο με το βίντεο στο οποίο φαίνεται να την σπρώχνει και να την κλωτσά.
Η "Κάσι" Βεντούρα την εποχή που ήταν σύντροφος του Κομπς.

Η "Κάσι" τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση, ξυλοδαρμό, σεξουαλική διακίνηση, διακρίσεις λόγω φύλου και απάτη. Ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία.

Οι καταγγελίες και οι αγωγές από διαφορετικά πρόσωπα, συνεχίστηκαν. Στα τέλη Νοεμβρίου 2023, δύο γυναίκες των κατηγόρησαν για κακοποίηση και βίαιη επίθεση. Η μία μάλιστα ανέφερε ότι ο Κομπς επιχειρούσε να την πνίξει, ώσπου έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε.

Τον Δεκέμβριο του 2023, κατατέθηκε ακόμη μία αγωγή σε βάρος του που ανέφερε ότι μία γυναίκα είχε πέσει θύμα "σεξουαλικής διακίνησης" (trafficking) από τον Κομπς και άλλους δύο άνδρες όταν ήταν 17 ετών.

Επίσης, τον Σεπτέμβριο, ο Κομπς καταδικάστηκε να πληρώσει 100 εκατ. δολάρια για σεξουαλική επίθεση στον Ντέρικ Λι Σμιθ, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι τον νάρκωσε και τον κακοποίησε σεξουαλικά σε πάρτι πριν από σχεδόν 30 χρόνια. Δικηγόρος του ράπερ δήλωσε ότι ο πελάτης του θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης και ότι ανυπομονεί να "καθαρίσει το όνομά του στο δικαστήριο", ενώ έκανε λόγο για "άδικη δίωξη".

Στις 27 Σεπτεμβρίου απαγγέλθηκαν σε βάρος του κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή καθώς και η κατηγορία ότι νάρκωσε το θύμα του. Η γυναίκα που τον κατήγγειλε για τους βιασμούς υποστήριξε επίσης ότι είχε μείνει έγκυος από τον καταγγελλόμενο ως βιαστή της. Τώρα, διεκδικεί αποζημίωση άγνωστου ύψους. Στη δικογραφία, παραμένει άγνωστη και αναφέρεται απλώς ως Jane Doe.


Μία μέρα νωρίτερα, στις 26/09, προβλήθηκε ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο μιλούσε ο συνήγορος του Combs, Μαρκ Ανίφιλο. Ο δικηγόρος μίλησε για τον πρόσφατο σάλο που είχε ξεσπάσει με τη δημοσιοποίηση βίντεο στο οποίο φαίνεται να σπρώχνει και να κλωτσά την τότε φίλη του Cassie Ventura.

Στη συνέντευξη φάνηκε ότι η γραμμή του ράπερ είναι ότι "στήνεται ένα κατηγορητήριο σε βάρος "ενός επιτυχημένου μαύρου", ενώ αποκάλυψε ότι ο πελάτης του δεν σκοπεύει να αποδεχθεί μια συμφωνία με την καταγγέλλουσα.


Τέσσερις μέρες όμως μετά την απαγγελία κατηγοριών στον ράπερ, ο δικηγόρος Τόνι Μπουτζντ από το Χιούστον δήλωσε ότι εκπροσωπεί 120 ανθρώπους που σχεδιάζουν να υποβάλουν αστικές αγωγές σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ για εγκλήματα όπως σεξουαλική επίθεση, βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, ενώ οι αξιώσεις τους που θα περιλαμβάνουν "πολλούς ισχυρούς ανθρώπους" και θα αποκαλύπτουν "πολλά βρώμικα μυστικά".
White parties οργίων

Όλα τα παραπάνω αποτελούν το ορμητικό ποτάμι των καταγγελιών και των διώξεων σε βάρος του. Μαζί του όμως δεν αποκλείεται να αρχίσουν να συμπαρασύρονται τεράστια ονόματα της σόουμπιζ που συμμετείχαν στα διαβόητα πάρτι- όργια, βραδιές χλιδής και ξέφρενου γλεντιού με πολύ σέξ, που είχαν το χαρακτηριστικό ότι οι προσκεκλημμένοι είχαν μία δέσμευση και κανέναν περιορισμό: Το dress code απαιτούσε ντύσιμο στα λευκά αλλά από εκεί και πέρα όλα μπορούσαν να συμβούν.


Τα αποκαλούμε White Parties που διοργάνωσε ο Κομπς ξεκίνησαν από τα Ανατολικά Χάμπτονς στα τέλη της δεκαετίας του '90 και σιγά σιγά εξαπλώθηκαν από το Μπέβερλι Χιλς μέχρι το Σεν Τροπέ, στη Γαλλία.


Κάποιοι παραλληλίζουν την υπόθεση του με το σκάνδαλο Επστάιν, ένα σκάνδαλο μεγατόνων με γνωστή κατάληξη (ο Επστάιν βρέθηκε νεκρός στο κελί του, η πιο στενή συνεργάτιδά του που καταδικάστηκε ως προαγωγός είναι στη φυλακή, ενώ το ηχηρότερο όνομα που "γκρεμίστηκε", ο πρίγκιπας Άντριου, αποδείχθηκε ότι ήταν πελάτης του).

Ο λόγος για αυτόν τον παραλληλισμό, είναι ότι στα White Parties του Sean "Diddy" Combs καλεσμένοι ήταν πολλά και μεγάλα ονόματα της σόουμπιζ, που πλέον συνδέονται με έναν άνθρωπο που είναι αντιμέτωπος με βαριές ποινικές κατηγορίες.



Η γραμμή που ακολουθεί

Ο 55χρονος ράπερ αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει ότι όλες οι κατηγορίες έχουν στόχο να βλάψουν έναν επιτυχημένο μαύρο. Εχουν δηλαδή ρατσιστικό υπόβαθρο.
O Sean "Diddy" Combs την αποχή που ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, (και σήμερα υπόδικος Έρικ Άνταμς), του είχε δώσει το "χρυσό κλειδί της πόλης" σε αναγνώριση της προσφοράς ως καλλιτέχνης και ως φιλάνθρωπος.

Η επίσημη γραμμή που ακολουθεί, όπως εκφράζεται μέσω των δικηγόρων του είναι ότι ο Αφροαμερικανός καλλιτέχνης Sean "Diddy" Combs "είναι είδωλο της μουσικής σκηνής, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, αγαπητός οικογενειάρχης και αποδεδειγμένα φιλάνθρωπος, ενώ έχει περάσει τα τελευταία 30 χρόνια χτίζοντας μία αυτοκρατορία, λατρεύοντας τα παιδιά του και εργαζόμενος για την ανύψωση της μαύρης κοινότητας".


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου