ΝΑΚΑΣ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Ανδρέας Φουστάνος: Χειρούργησα τη Μαργαρίτα Παπανδρέου - Μέχρι τότε κανείς δεν ήξερε το facelift


Η αναγνωρισιμότητα μετά την επέμβαση στη Μαργαρίτα Παπανδρέου του Ανδρέα Φουστάνου που υπήρξε ο πλαστικός χειρούργος των διασήμων.

Για την πορεία του στην πλαστική χειρουργική μίλησε ο Ανδρέας Φουστάνος ο οποίος ταύτισε το όνομά του επί σειρά ετών με τις επεμβάσεις αισθητικής των διασήμων.


Όπως είπε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Mega, ο πλαστικός χειρούργος χαρακτήρισε ανταγωνιστικό το επάγγελμά του ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες που τον ήθελαν να έχει σταματήσει τις επεμβάσεις.

 
 

"Είμαι 38 χρόνια στον χώρο. Έχω κάνει πάνω από 30.000 ασθενείς και μπορεί να έχουν κάνει και δύο τρία (σσ χειρουργεία) ο καθένας, οπότε άστο, δεν μπορούμε να μετράμε χειρουργεία", είπε αρχικά ο Ανδρέας Φουστάνος.

"Εγώ ξεκίνησα το 1986 και μετά από τέσσερις με πέντες μήνες είχα χειρουργήσει τότε τη Μαργαρίτα Παπανδρέου. Έγινε ντόρος μεγάλος διότι ήταν πρωτοσέλιδα παντού. Όταν είσαι πιο νέος και παίρνεις απότομη δημοσιότητα ή είσαι νορμάλ και το ξεπερνάς ή τρελαίνεσαι. Έτσι μαθεύτηκε το facelift. Ποιος το ήξερε; Μέχρι τότε κανείς δεν ήξερε το facelift. Εκτός από έναν μικρό κύκλο ανθρώπων που ασχολούνταν με την εμφάνισή τους και είχαν την οικονομική δυνατότητα, δεν ασχολείτο κανένας άλλος", πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι εκείνη την εποχή είχαν γίνει μέχρι και γελοιογραφίες με τον Ανδρέα και τη Μαργαρίτα Παπανδρέου για το facelift.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου