Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Η τσάντα της συζύγου του Γιαχία Σινουάρ: Είναι Hermes αξίας 33 χιλιάδων ευρώ ή fake news των Ισραηλινών;

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί με σιγουριά ότι η σύζυγος του Σινουάρ κρατάει μία αυθεντική τσάντα Birkin του οίκου Hermes. Το πιθανότερο να πρόκειται για fake news των Ισραηλινών.Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία της συζύγου του Γιαχία Σινουάρ, από το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας χτες Σάββατο, με τον ηγέτη της Χαμάς να καταφεύγει μαζί με την οικογένειά του, στα τούνελ της Γάζας, τη νύχτα πριν τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου. 

Ο Σινουάρ με τη σύζυγό του, την 44χρονη Σαμπάν Αμπού Ζαμάρ και τα παιδιά τους, ντυμένα με τις φανέλες της Μπαρτσελόνα, κουβαλάνε αρκετές προμήθειες και χρήματα.


 
 

Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει μία μεγάλη κουβέντα για το αν η σύζυγος του Σινουάρ κρατάει μία πολυτελέστατη τσάντα τύπου Birkin αξίας 33.000 ευρώ του οίκου Hermes, οι τσάντες του οποίου τιμώνται ακόμα και σε εξαψήφιο νούμερο. 
Σε καρέ που έχουν "κόψει" από το βίντεο μέσα στα τούνελ, κρατάει μία τσάντα που μοιάζει κάπως με αυτήν που παρουσιάζει το Ισραήλ, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα. Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται πως είναι μέρος της ισραηλινής προπαγάνδας.



Πολλά Μέσα Ενημέρωσης παγκοσμίως, όπως η New York Post, παίζουν το θέμα, ορμώμενοι από το tweet που έκανε ο εκπρόσωπος των IDF Avichay Adraee, ο οποίος έγραψε στη λεζάντα: "Η γυναίκα του Σινουάρ μπήκε μαζί του στο τούνελ στις 6 Οκτωβρίου, κουβαλώντας μια τσάντα Birkin της οποίας το κόστος υπολογίζεται περίπου στις 32 χιλιάδες δολάρια! Το σχόλιο δικό σας.


Ενώ οι κάτοικοι της Γάζας δεν έχουν αρκετά χρήματα για μια σκηνή ή βασικά υλικά, βλέπουμε πολλά παραδείγματα της ιδιαίτερης αγάπης του Γιαχία Σινουάρ και της συζύγου του για τα χρήματα...".


Στην ανάρτησή του έχει "ανεβάσει" το καρέ με την 44χρονη Σαμπάν Αμπού Ζαμάρ που κρατάει την τσάντα και δίπλα, την αυθεντική Birkin από τον οίκο Hermes με την τιμή που κοστίζει.


Η New York Post αναφέρει πως η Birkin είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε διασημότητες και δισεκατομμυριούχους. Από τις αδερφές Καρντάσιανς μέχρι την Μελάνια Τραμπ. Όλες τους έχουν φωτογραφηθεί με τη διάσημη και πανάκριβη τσάντα.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να ισχυριστεί με σιγουριά ότι η σύζυγος του Σινουάρ κρατάει μία αυθεντική τσάντα Birkin του οίκου Hermes. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για fake news των Ισραηλινών. Ένα από τα πολλά που επιστρατεύονται στους πολέμους τεχνηέντως για να επηρεάσουν το κοινό αίσθημα.


Σύμφωνα με τις Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ, ο Σινουάρ βρέθηκε νεκρός έχοντας πάνω του 10.000 δολάρια σε μετρητά.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου