ΝΑΚΑΣ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Άννα Βίσση: Το υπέρλαμπρο look στο Καλλιμάρμαρο με δημιουργία Vrettos Vrettakos με 600.000 κεντημένα κρύσταλλα και δύο μήνες κατασκευής

Η "απόλυτη Ελληνίδα star", εμφανίστηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο με rock glam look εμπνευσμένο από τα '70s, σε συνεργασία Vrettos Vrettakos και Σοφίας Καρβέλα.Μια μεγάλη συναυλία έδωσε η Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο, όπου αποθεώθηκε από περίπου 65.000 θεατές.


Η ελληνίδα καλλιτέχνιδα που καθιέρωσε τα μεγάλα και υψηλών προδιαγραφών shows, η "απόλυτη Ελληνίδα star", εμφανίστηκε στο εμβληματικό Παναθηναϊκό Στάδιο ξεσηκώνοντας τους θεατές οι οποίοι δεν πτοήθηκαν από τη δυνατή βροχή.

Η εμφάνιση της Άννας Βίσση με δημιουργία Vrettos Vrettakos

Εκτός από τη φωνή της και τις μεγάλες επιτυχίες της, η Άννα Βίσση εντυπωσίασε τους χιλιάδες θαυμαστές της επί σκηνής κάνοντας μια μοναδική αποκλειστική δημιουργία για τη μεγάλη βραδιά, από τον Βρεττό Βρεττάκο και σε styling της κόρης της Σοφίας Καρβέλα.


Η συγκεκριμένα haute couture δημιουργία με τα μεγάλα κρόσια και τις λάμψεις χρειάστηκε δύο μήνες προετοιμασίας και εκατοντάδες ώρες υλοποίησης.

 
 


Η ολοκέντητη κρυστάλλινη μπέρτα της είχε κεντημένα 500.000 ασημί ιριζέ κρυστάλλινα μοτίβα, διακοσμημένα σε μεταξωτή μουσελίνα και μεταξωτά λευκά κρόσσια που έδιναν μια μοναδική αίσθηση αέρινης αίσθησης και μια μαγεία κινήσεων.


Ένα λούκ εμπνευσμένο από τον Άγγλο rock star Roger Daltrey του συγκροτήματος Who και την ιστορική εμφάνιση του στο φεστιβάλ του Woodstock το 1972.


Το look συμπλήρωσε ένα country cowboy τζιν παντελόνι διακοσμημένο με 100.000 κρύσταλλα, πέρλες, ασημένιες αλυσίδες και vintage καρφίτσες, ένα τζιν κορσέ bustier, ένα T-shirt corset και ένα custom γιλέκο από crystal mesh διακοσμημένο και αυτό με πλεγμένες ασημί αλυσίδες.


Το glam seventies look με επιρροές από rock, glamour rock stars και τις μοναδικές φιγούρες των rock group του '70 ολοκληρώθηκε με κρυστάλλινα ασημί μποτίνια.





Το μακιγιάζ της σταρ το επιμελήθηκε ο Παντελής Τουτουντζής και τα μαλλιά ο Σπύρος Πιτικάκης.


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου