Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ: Ολα συνηγορούν για την εγκατάσταση της Εταιρείας Νόσου Αlzheimer στα Γρεβενά..

Για να αποδώσω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, οι απλοί Πολίτες των Γρεβενών είναι οι περισσότερο ευαίσθητοι και φιλόξενοι. Το ερωτηματικό που έβαλα στο
 δημοσιεύμα μου, στα μέσα Ιουνίου 2024, το σχετικό με το Αlzhemer και το κατά πόσο μπορεί να εγκατασταθεί στην Πόλη μας, γραφείο της Εταιρείας της Νόσου, έσπευσαν δύο Συμπολίτες μας, ο Στέφανος Τσιμινάκης και ο Στέφανος Λαμπρακάκης, και ανταποκρίθηκαν άμεσα δηλώνοντας την πρόθεση τους να φιλοξενήσουν σε ιδιοκτησία τους τα γραφεία της Εταιρίας της Νόσου Αlzheimer
 Γνωστοί για την ευαισθησία τους σε κοινωνικά θέματα και όχι μόνο, θέλουν να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους που ταλαιπωρούνται από τη νόσο, δίνοντας έτσι διέξοδο στο πρόβλημα στέγασης που είναι πρωταρχικό τη συγκεκριμένη στιγμή. Ευχαριστώ από καρδιάς για τη μεγαλοσύνη τους, την ευαισθησία τους και τη συμμετοχικότητα τους το Στέφανο Λαμπρακάκη και το Στέφανο Τσιμινακη που έδωσαν λύση στο σοβαρό θέμα της στέγασης της Εταιρίας. 
 Θετικά αντέδρασαν στο δημοσίευμα μου, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Δαβίδ, ο Βουλευτής κ. Αθανάσιος Σταυρόπουλος, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου κ. Ευτυχία Καπατου και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν. 
 Στην επίσκεψη μου στο Δήμαρχο κ. Κυριάκο Ταταρίδη, ο οποίος δήλωσε την πρόθεση του να στήριξει την προσπάθεια, η έλλειψη όμως χώρου την παρούσα στιγμή για το Δήμο Γρεβενών δεν το επιτρέπει, λόγω μη έτοιμων καταστημάτων. 
 Ευχαριστώ όσους προανέφερα για τις καλές τους προθέσεις και κυρίως ευχαριστώ τη συμπατριώτισσα μας Ελένη Αντωνιάδου που αν και ζεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη δεν ξεχνάει τη γενέτειρα της. 
Από το 2015 αγωνίζεται να κρατήσει το θέμα ζωντανό και επιμένει να αγωνίζεται για να ευωδώσει το όραμα της. 
Με δικές της ενέργειες μπήκαν τα θεμέλια για την εγκατάσταση της Εταιρίας. 
 Εν κατακλείδι, σήμερα όλα συνηγορούν για την εγκατάσταση της Εταιρείας Νόσου Αlzheimer στα Γρεβενά
Ο Σύλλογος που θα στηρίξει την προσπάθεια ιδρύθηκε, τα στελέχη που επιμορφώθηκαν σχετικά, για τη στελέχωση των Γραφείων είναι διαθέσιμα, ο κατάλληλος χώρος προσφέρετε από Συμπολίτη μας για να στεγάσει τις ελπίδες όσων υποφέρουν από τη νόσο και κυρίως των οικείων τους που περιμένουν από καιρό και ελπίζουν ότι θα δοθεί λύση στην αντιμετώπιση κάποιων από τα θέματα που τους απασχολούν. 
 Ας μη ξεχνάμε ότι όλοι είμαστε εν δυνάμει ασθενείς της Νόσου Αlzheimer. 
Νομίζω ότι 10 χρόνια ήταν αρκετά και δε θα υπάρξει άλλη καθυστέρηση. 
 Εύχομαι και ελπίζω ότι με τη συνεργασία όλων, όσων με τον ένα η με τον άλλο τρόπο εμπλέκονται θα πραγματοποιηθεί κάτι που πολλοί επιθυμούμε. 

 Ευαγγελία Μπόγκια 
 Πρόεδρος Συλλόγου ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου