Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μεταμορφώθηκε για τον ρόλο του στη 'Φάλαινα'

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μεταμορφώνεται εντελώς για τη νέα θεατρική παράσταση "Η Φάλαινα", στην οποία υποδύεται έναν παχύσαρκο καθηγητή που παλεύει με το παρελθόν και προσπαθεί να ξαναβρεί την ανθρωπιά του.ποιοσδήποτε κι αν αντικρίσει τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στον νέο του ρόλο, θα είναι δύσκολο να τον αναγνωρίσει. 

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη θεατρική εκδοχή της "Φάλαινας", που ανεβαίνει στην Αθήνα, στο Θέατρο Νέος Ακάδημος, και οι πρώτες εικόνες από τις πρόβες είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Ο Δαδακαρίδης, αγνώριστος, μεταμορφώνεται στον Τσάρλι, έναν παχύσαρκο καθηγητή που παλεύει να δώσει ξανά νόημα στη ζωή του.


Το έργο "Η Φάλαινα", που κυκλοφόρησε αρχικά ως θεατρικό από τον Samuel D. Hunter το 2012, έγινε παγκόσμια γνωστό μέσα από την κινηματογραφική μεταφορά του από τον Darren Aronofsky το 2022, με τον Brendan Fraser να κερδίζει το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου. Τώρα, η ιστορία του Τσάρλι έρχεται και στο ελληνικό σανίδι με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη να καθηλώνει το κοινό με τη νέα του ερμηνεία.

 
 

Ο Τσάρλι είναι ένας άνθρωπος που χάνεται στα λάθη του παρελθόντος, ένας άντρας που έχει χάσει κάθε επαφή με τον κόσμο γύρω του, αλλά δεν έχει σταματήσει να παλεύει για μια δεύτερη ευκαιρία. Και αυτή η πάλη για τη λύτρωση είναι που κάνει τη "Φάλαινα" τόσο βαθιά και ουσιαστική.Happy Productions



Μαζί με τον Δαδακαρίδη, συμμετέχουν οι Ευσταθία Tσαπαρέλη, Γιώργος Μπένος, Ασημένια Βουλιώτη και Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου. Η παράσταση υπόσχεται να φέρει στο φως συναισθήματα και ανθρώπινες αδυναμίες που σπάνια βλέπουμε να αναδεικνύονται στη θεατρική σκηνή.Happy ProductionsHappy ProductionsHappy Productions

Η σκηνοθεσία είναι του Δαδακαρίδη και η επίσημη περιγραφή έχει ως εξής:

"Ο Τσάρλι, ένας αυτοκαταστροφικός, παχύσαρκος μέχρι νοσηρότητας, καθηγητής αγγλικών, που έχει χάσει κάθε επαφή με τον έξω κόσμο, μαζί και κάθε επιθυμία να συνεχίζει να βρίσκεται εν ζωή, "βουλιάζει" μέσα στον χρόνο περιμένοντας την λύτρωση από την ίδια τη ζωή. Παλεύει να συμφιλιωθεί με την αποξενωμένη κόρη του και με το ίδιο το παρελθόν του.

Η Φάλαινα σε ωθεί να βρεις την ανθρωπιά σου σε χαρακτήρες που δεν είναι ούτε καλοί ούτε κακοί, που έχουν πλούσιο και περίπλοκο εσωτερικό κόσμο. Όλοι τους έχουν κάνει λάθη, αλλά μοιράζονται την επιθυμία να αγαπήσουν ακόμα και όταν οι άλλοι μοιάζουν ότι δεν μπορούν. Είναι μια ιστορία που θέτει το ουσιαστικό ερώτημα: μπορούμε να σώσουμε ο ένας τον άλλον; Αυτό είναι σημαντικό σήμερα, ειδικά όταν οι άνθρωποι φαίνεται να στρέφονται μακριά από τον διπλανό τους".


 esquire.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου