Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

ΗΠΑ: "Χειροπέδες" στην TikToker που έσκιζε κατά... λάθος ελληνικές σημαίες στο Νιου Τζέρσεϊ - Η ανάρτηση που την "έκαψε"

Η TikToker νόμιζε ότι έσκιζε σημαίες του Ισραήλ και φώναζε για γενοκτονια κατά των Παλαιστινίων, αλλά τα σημαιάκια ήταν ελληνικάViral είχε γίνει το βίντεο που είχε δημοσιευτεί στο TikTok και έδειχνε μία γυναίκα σε κατάσταση αμόκ να σκίζει ελληνικές σημαίες, έξω από ένα κατάστημα στο Μοντκλέρ του Νιου Τζέρσεϊ στις ΗΠΑ, ουρλιάζοντας περί γενοκτονίας, μιας και νόμιζε ότι τα σημαιάκια ήταν του Ισραήλ.


Επτά μήνες αργότερα, η νεαρή γυναίκα συνελήφθη και τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες για προκατάληψη και εκφοβισμό.

Ειδικότερα, τον Μάρτη του 2024, έντρομοι περαστικοί και απορημένοι, έβλεπαν την 23χρονη Άμπερ Μάθιους, η οποία δηλώνει μοντέλο του OnlyFans, να επιδίδεται σε βανδαλισμούς του εθνικού ελληνικού συμβόλου, μόνο για να διαπιστώσει λίγο αργότερα πως δεν ήξερε πως επρόκειτο για ελληνικές σημαίες, νομίζοντας ότι ήταν του Ισραήλ.



 
 

Την έκαψε η ανάρτησή της

Αφού της ζήτησαν εξηγήσεις και κυρίως, αφού της διευκρίνισαν το ότι οι σημαίες που είχε βάλει στο στόχαστρο δεν είχαν τίποτα άλλο κοινό με αυτές του Ισραήλ παρά μόνο τα χρώματα, η γυναίκα κατάλαβε το λάθος της και με ανάρτησή της στο TikTok ζήτησε συγγνώμη.


 
 

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο η ανάρτησή της για να ζητήσει συγγνώμη ήταν αυτή που την "έκαψε". Το βίντεο που ανέβασε στις 15 Οκτωβρίου οδήγησε τις αρχές στην 23χρονη, η οποία και συνελήφθη με καθυστέρηση 7 μηνών.

Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για προκατάληψη και εκφοβισμό και αναμένεται να δικαστεί τον Δεκέμβριο. Να σημειωθεί πως το βίντεο της Μάθιους, 10 ημέρες μετά την ανάρτησή του, έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,5 εκατομμύρια προβολές.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου