Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2025

Χυδαιότητα από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππά: "ΝΔ φυτώριο δολοφόνων, παιδοβιαστών" - Άλλαξε την ανάρτηση μετά τον σάλο

Για άνευ προηγουμένου υβριστικό παραλήρημα κατηγορεί τον Νίκο Παππά ο Παύλος Μαρινάκης - Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.Τη διαγραφή του Νίκου Παππά ζητά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κάνοντας λόγο για άνευ προηγουμένου υβριστικό παραλήρημα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον της ΝΔ.


"Για τους λίγους καλόπιστους που μέχρι σήμερα διατηρούσαν αμφιβολίες για το ποιοι καλλιεργούν το μίσος και επενδύουν στην τοξικότητα, ειδικά αυτή την περίοδο, τους παραπέμπουμε στη σημερινή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, με την οποία αποκαλεί τη Νέα Δημοκρατία "φυτώριο δολοφόνων, παιδόφιλων, βιαστών, εγκληματιών, …εθνικών βλαξ", προσθέτοντας το σήμα της ΝΔ, για να ολοκληρώσει το άνευ προηγουμένου υβριστικό του παραλήρημα" τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.


 
 







Πρόκειται για ένα instastory που ανήρτησε στο Instagram o ευρωβουλευτής με ένα παλαιότερο βίντεο του Χριστόφορου Ζαραλίκου, όπου ο σατιρικός καλλιτέχνης ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση για μία σειρά υποθέσεων, από την τραγωδία των Τεμπών και τις υποκλοπές μέχρι τον Λιγνάδη και τον Μίχο.

Η Ομάδα Αλήθειας αναδημοσίευσε τις επίμαχες ύβρεις του ευρωβουλευτή στη λεζάντα της ανάρτησης, σημειώνοντας με νόημα "να τον χαίρεται ο σοβαρός κ. Φάμελλος".






Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα μετά την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο Νίκος Παππάς ανήρτησε εκ νέου το επίμαχο βίντεο του Χριστόφορου Ζαραλίκου, με τη λεζάντα αλλαγμένη. "Ό,τι καταλάβατε" έγραφε αυτή την φορά.








Πάντως, ο Παύλος Μαρινάκης επισήμανε με αυστηρότητα ότι ένας εν ενεργεία εκπρόσωπος της χώρας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, μεταξύ άλλων ύβρεων, χαρακτηρίζει "δολοφόνους" και "βιαστές" τα μέλη ενός ολόκληρου κόμματος και, μάλιστα, όπως υπογραμμίζει, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ευρωβουλευτής προχωρεί σε τέτοιες αθλιότητες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε επίσης ότι αν είχαμε να κάνουμε με ένα κανονικό κόμμα, τότε ο Νίκος Παππάς θα είχε ήδη διαγραφεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να απαιτείται η ανακοίνωσή του. "Επειδή, όμως, αναφερόμαστε στο κόμμα των προγραφών, των απειλών, της λογικής του "εμείς ή αυτοί" και "ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν", φανταζόμαστε ότι θα υπάρξει για άλλη μία φορά κάλυψη σε αυτές τις άθλιες συμπεριφορές από έναν εν ενεργεία ευρωβουλευτή" τονίζει

Καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογραμμίζει ότι "τη στιγμή που το σύνολο των πολιτών επιζητεί την αλήθεια και δικαιοσύνη για την τραγωδία των Τεμπών, ένα τμήμα της αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί ένα τραγικό δυστύχημα ως την αφορμή για να σπείρει το μίσος και τον διχασμό".
Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επισήμανε ότι η ανάρτηση δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση το κόμμα, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι ο Νίκος Παππάς την κατέβασε λίγο μετά.

"Καταδικάζουμε τους χαρακτηρισμούς. Δεν θα συμβάλλουμε στα επικοινωνιακά αντίμετρα που αναζητά εναγωνίως η ΝΔ. Τίποτα δεν μπορεί να σκιάσει την πάνδημη απαίτηση για Αλήθεια και Δικαιοσύνη" ανέφεραν από την Κουμουνδούρου.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου