Ο Ματ Ντέιμον ταξίδεψε στο Τέξας για λίγο, για την πρεμιέρα της ταινίας "The Accountant 2”, όπου πρωταγωνιστεί ο φίλος του Μπεν Άφλεκ, καθώς και ο Τζον Μπέρνταλ, ο οποίος συμμετέχει επίσης στην "Οδύσσεια".
Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός επιστρέφοντας στην Καλαμάτα, δήλωσε στην κάμερα για την πορεία των γυρισμάτων της ταινίας "Οδύσσεια": "Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες. Τα γυρίσματα της ταινίας πάνε πολύ καλά".


Στο Mega και την εκπομπή "Πάμε Δανάη"μίλησε κάτοικος της Μεθώνης: "Συγκεντρώθηκαν στην Κόρινθο όλοι οι κομπάρσοι, θα τους πήγαιναν στον Σολωμό Κορινθίας που έχουν φτιάξει δύο τεράστιες σκηνές, θα τους έβαφαν. Και από εκεί θα τους ανέβαζαν στον Ακροκόρινθο και αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει 13 ώρες. Οι κομπάρσοι θα πάρουν 90 ευρώ για τις 13 ώρες και έχουν πάρει ήδη 50 ευρώ όταν ντύθηκαν, γιατί έχουν κάνει κάποια δοκιμαστικά".
thetoc.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου