Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Μαρτίου 2025

Καιρός - Κολυδάς: Με άστατο καιρό η Καθαρά Δευτέρα - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Τις τελευταίες μέχρι στιγμής πληροφορίες για τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας κοινοποίησε με ανάρτησή του στο Χ ο διευθυντής προγνώσεων της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς.
Σύμφωνα με τον κ. Κολυδά, το πέταγμα του αετού θα γίνει με άστατο καιρό καθώς, όπως αναφέρει, θα σημειωθούν «τοπικές βροχές στη βόρεια Ελλάδα και χιόνια στα ορεινά. Ασθενείς βροχές επίσης σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική και βορειανατολική Πελοπόννησο και ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές».


Ειδικά για τους ανέμους, δε, σημειώνει ότι θα είναι «βορειοανατολικοί έντασης 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο» ενώ θα υπάρξει «πτώση θερμοκρασίας».

Για την Κυριακή, ο διευθυντής προγνώσεων της ΕΜΥ αναφέρει ότι ο καιρός θα είναι «ήπιος με ασθενείς βροχές κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και στην Ανατολική ηπειρωτική χώρα από το απόγευμα»
Η πρόγνωση από την ΕΜΥ για τον καιρό μέχρι την Τρίτη
Για σήμερα Κυριακή
αραιές νεφώσεις που γρήγορα στα βόρεια και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και το Ιόνιο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 ενισχυόμενοι από αργά το απόγευμα στη Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο έως 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 14 με 16 και τοπικά στα νότια τους 17 βαθμούς Κελσίου. 

  Την Καθαρά Δευτέρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα κεντρικά και βόρεια θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία έως 7 και πιθανώς 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και το βόρειο Αιγαίο δεν θα ξεπεράσει τους 10 με 12 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια τις βραδινές ώρες.

Την Τρίτη στα δυτικά και τα βόρεια λίγες παροδικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στο Αιγαίο πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, κυρίως στα κεντρικά και νότια. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου