Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Μαΐου 2025

Λάρισα: Μετά την εξαγορά ολόκληρη η παραγωγή γνωστου brand μεταφέρεται στα εργοστάσια του ομίλου Ελληνικά Γαλακτοκομεία

 

Λίγους μήνες μετά την εξαγορά της επιχείρησης “Κάμπος Χίου” από τον όμιλο “Ελληνικά Γαλακτοκομεία”, οι παραγωγικές εγκαταστάσεις του

γνωστού brand στο νησί οδηγούνται σε οριστικό κλείσιμο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του foodreporter.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελευταίες διοικητικές λειτουργίες μεταξύ των οποίων και το λογιστήριο αναμένεται να παύσουν μετά τις 15 Μαΐου.

Η απόφαση συνοδεύεται από τη μεταφορά ολόκληρης της παραγωγικής δραστηριότητας στα εργοστάσια των “Ελληνικών Γαλακτοκομείων” σε Λάρισα και Τρίκαλα, όπου έχει ήδη εγκατασταθεί ο σύγχρονος εξοπλισμός της μονάδας της Χίου. Πρόκειται για μια κίνηση πλήρους συγκέντρωσης και αναδιοργάνωσης της παραγωγής, υπό την εποπτεία του ομίλου που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια διακριτή δυναμική στον χώρο των τροφίμων.

Το εργοστάσιο του «Κάμπου Χίου», που αποτέλεσε για δεκαετίες σημείο αναφοράς στην τοπική οικονομία και επεξεργασία χυμών από εσπεριδοειδή του νησιού, παύει πλέον τη λειτουργία του. Οι εργαζόμενοι που απασχολούνταν στη Χίο έχουν ήδη αποδεσμευθεί, καθώς η εταιρεία δεν προχώρησε σε μεταφορά προσωπικού στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Παρά ταύτα, η φετινή συγκομιδή των φρούτων πραγματοποιήθηκε κανονικά, με τη συνεργασία των τοπικών παραγωγών και σε πλήρεις ποσότητες. Όπως αναφέρουν πηγές της εταιρείας, η στρατηγική για το brand “Κάμπος Χίου” προβλέπει τη διατήρηση της επωνυμίας και της ταυτότητάς του, με τη μεταφορά των πρώτων υλών από τη Χίο μία φορά τον χρόνο, όπως συνέβαινε έως τώρα, και τη συμπλήρωση των αναγκών παραγωγής με ελληνικούς χυμούς από άλλες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου