Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2025

Επίσημη επίσκεψη στη Βιέννη – Ο Βουλευτής ΠΕ Γρεβενών Θανάσης Σταυρόπουλος σε συναντήσεις με ανώτατους αξιωματούχους - (εικόνες)

Κατά τη διήμερη επίσημη επίσκεψή της στη Βιέννη, η τριμελής Κοινοβουλευτική Αντιπροσωπεία της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας–Αυστρίας, αποτελούμενη από

τον Πρόεδρο κ. Νότη Μηταράκη, τον Αντιπρόεδρο κ. Αθανάσιο Καββαδά και το μέλος της, Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών κ. Θανάση Σταυρόπουλο, είχε σειρά σημαντικών συναντήσεων με κυβερνητικούς αξιωματούχους και μέλη του Αυστριακού Κοινοβουλίου.

Μεταξύ άλλων, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Αυστριακού Κοινοβουλίου Dr. Walter Rosenkranz, όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές ενίσχυσης της κοινοβουλευτικής συνεργασίας. Ιδιαίτερα γόνιμη ήταν και η συνάντηση με τον Ομοσπονδιακό Υπουργό Εσωτερικών της Αυστρίας κ. Gerhard Karner, με επίκεντρο το μεταναστευτικό, την ανάγκη αποτελεσματικής φύλαξης των εξωτερικών συνόρων και τη δίκαιη κατανομή υποχρεώσεων στα κράτη–μέλη της Ε.Ε.

Ακολούθησε ενημέρωση από τον Επικεφαλής της Οικονομικής Αστυνομίας κ. Wilfried Lehner σχετικά με το σύστημα πάταξης της διαφθοράς, ενώ σε διευρυμένη σύσκεψη με την αντίστοιχη Ομάδα Φιλίας της Αυστρίας, υπό τον Dr. Hubert Fuchs, επιβεβαιώθηκε η κοινή βούληση για περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασιών.

Ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Θανάσης Σταυρόπουλος είχε ξεχωριστή συζήτηση με τον Πρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Dr. Hubert Fuchs, όπου έγινε αναφορά στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Βιέννης, το οποίο φιλοξενεί εκθέματα από το Δούτσικο Γρεβενών. 

Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Σταυρόπουλος τον προσκάλεσε στα Γρεβενά για να επισκεφθεί το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μηλιάς και τους παγκοσμίου φήμης χαυλιόδοντες, που έχουν καταγραφεί στο Βιβλίο Γκίνες.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

Θανάση Σταυρόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου