Ειδικότερα, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του "Συγκροτήματος Εξυπηρέτησης Προσωπικού Αεροπορίας" όπου το όριο ταχύτητας είναι 70 χλμ/ώρα, ο οδηγός με την Lamborghini έτρεχε με 216, δηλαδή 146 χλμ/ώρα περισσότερο, θέτοντας σε κίνδυνο οδηγούς και επιβάτες των υπολοίπων οχημάτων που κινούνταν στην περιοχή.
Ο 56χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.



Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, την ίδια μέρα, εχθές το βράδυ, συνελήφθη ακόμα ένα οδηγός για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τους οδηγούς που έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα
"Από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνελήφθησαν χθες (28-11-2025) -2- οδηγοί αυτοκινήτων, οι οποίοι κατελήφθησαν να κινούνται υπερβαίνοντας το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι αμφότεροι οι κατηγορούμενοι, κινούμενοι με αυτοκίνητα σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής είχαν υπερβεί το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα".
thetoc.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου