Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025

Ποιος υπουργός είναι "βλαξ με τεράστια αυτοπεποίθηση"; - Το καρφί εκ των έσω που άναψε φωτιές στην κυβέρνηση

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο οι ανταγωνισμοί ακόμη και μέσα στο ίδιο κόμμα ή και στην ίδια την κυβέρνηση μεταξύ υπουργών που έχουν διαφορετικές προσωπικές επιδιώξεις ή πολιτικές διαφορές με συναδέλφους τους.


Ένα από αυτά εξαπολύθηκε μέσω της γνωστής στήλης "Θεωρείο" της Καθημερινής. Όπως αναρωτιέται ο δημοσιογράφος Σταύρος Παπαντωνίου: "Τι συμβαίνει όταν κάποιος κατέχει μια δημόσια θέση, είναι βλάκας και έχει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση;"


 
 

Και στη συνέχεια δίνει την απάντηση: "Στο ερώτημα απαντούσε υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος για να χαρακτηρίσει την κατάσταση άλλου κυβερνητικού στελέχους. Oπως έλεγε, δεν έχει την παραμικρή πολιτικότητα για να διαχειριστεί λεπτά ζητήματα που προκύπτουν, και όμως "έχει τεράστια αυτοπεποίθηση", δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κοκτέιλ. Γιατί "ο βλαξ, όταν έχει συνείδηση της βλακείας του, είναι έως και συμπαθής. Εάν νομίζει πως είναι έξυπνος, τα πράγματα δυσκολεύουν".


Το αν το δημοσίευμα αναφέρεται στη διαχείριση του αγροτικού ζητήματος, το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ ή κάποια άλλη υπόθεση που απασχολεί ή δεν απασχολεί τη δημοσιότητα, δεν είναι ξεκάθαρο. Αλλά το καρφί... καταγράφηκε.


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου