«Καλό ταξίδι φίλε μου, δεν το χωράει ο νους», «Δεν υπάρχουν λόγια, Μιχάλη», «Ήσουν πάντα με το χαμόγελο», είναι μόνο μερικές από τις αναρτήσεις που αποτυπώνουν το σοκ και τη συγκίνηση. Άνθρωποι που τον γνώρισαν στη δουλειά, στη γειτονιά, στην καθημερινότητα της πόλης, μιλούν για έναν ήσυχο, εργατικό και αγαπητό άνθρωπο, που ποτέ δεν αρνήθηκε να βοηθήσει.
Ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή στον ύπνο του, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς. Ο αιφνίδιος θάνατός του έχει προκαλέσει βαθιά οδύνη όχι μόνο στην οικογένειά του, αλλά και στο σύνολο των συναδέλφων του στην Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων, όπου εργαζόταν επί 25 ολόκληρα χρόνια ως συνοδός απορριμματοφόρου.
Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της, η Υπηρεσία κάνει λόγο για απώλεια «ενός αγαπητού συναδέλφου και φίλου», τονίζοντας ότι ο Μιχάλης Τσιγλόπουλος υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής λειτουργίας της υπηρεσίας, αλλά κυρίως της ανθρώπινης πλευράς της.
Ο άτυχος 52χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026, στις 3:30 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στο Παλαιό Κοιμητήριο Λάρισας. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αναμένεται να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, σε ένα βαρύ κλίμα συγκίνησης.










Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου