ΥΓΕΙΑ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Fotiouparts.gr

ΝΑΚΑΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026

«Γρεβενά Δυνατά Μπροστά»: Ενότητα, παρεμβάσεις και καθαρό σχέδιο για τον Δήμο - Μήνυμα συνοχής και προοπτικής από την κοπή πίτας (εικόνες + video)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από υποψηφίους και φίλους του συνδυασμού ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ,

πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για το Νέο Έτος και επιβεβαίωσαν την εικόνα συνοχής, δυναμικής και προοπτικής που έχει η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών.

 Ο επικεφαλής κ. Χρήστος Τριγώνης, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και την ενεργή συμμετοχή τους στις δράσεις του συνδυασμού, ευχήθηκε για μια ειρηνική νέα χρονιά με υγεία και αγώνα για ένα καλύτερο αύριο που δικαιούνται τα Γρεβενά, ενώ δεν έλειψε να αναφερθεί στις σημαντικότερες πρωτοβουλίες που πήρε η παράταξη του για την καλυτέρευση της ζωής των δημοτών όπως αυτές της στήριξης των νέων ζευγαριών, της στήριξης του αγροτικού κόσμου και της επαναλειτουργίας των δημοτικών σφαγείων, τη μάχη κατά των αυξήσεων στο νερό και φυσικά το μεγάλο θέμα της λειτουργίας του Νοσοκομείου Γρεβενών.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά με ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στην προσπάθεια, στο όραμα και τη στρατηγική του συνδυασμού για ένα Δήμο Γρεβενών ικανό, αποτελεσματικό και αντάξιο των προσδοκιών των πολιτών.

ΑΕΤΟΣ - Δείτε video του Kώστα Μάρκου




 

 Εικόνες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου