Το περιστατικό έλαβε χώρα στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, και συγκεκριμένα στις 28 Φεβρουαρίου 2026. Η 43χρονη γυναίκα προσέφυγε στις Αρχές, καταγγέλλοντας πως έπεσε θύμα απάτης, καθώς διαπίστωσε με έκπληξη πως από τον τραπεζικό της λογαριασμό είχαν πραγματοποιηθεί εν αγνοία της τρεις (3) διαδοχικές κινήσεις μεταφοράς χρημάτων.
Τα χρήματα κατέληξαν στο... στοίχημα
Το συνολικό ποσό που αφαιρέθηκε παράνομα από τον λογαριασμό της ανήλθε στα 294 ευρώ. Όπως προέκυψε, τα χρήματα κατευθύνθηκαν απευθείας σε εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος, δίχως φυσικά η 43χρονη να έχει πραγματοποιήσει η ίδια τις συναλλαγές ή να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της.
Οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες και, μετά από ενδελεχή μελέτη και κατάλληλη αξιοποίηση των ηλεκτρονικών και τραπεζικών ιχνών, έφτασαν στην άκρη του νήματος. Από την προανάκριση ταυτοποιήθηκαν πλήρως τα στοιχεία μιας 25χρονης γυναίκας, η οποία επιβεβαιώθηκε πως ήταν εκείνη που προχώρησε στις παράνομες τραπεζικές κινήσεις.
Σε βάρος της 25χρονης σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της απάτης. Την προανάκριση της υπόθεσης διενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης, ενώ η σχετική δικογραφία πρόκειται να υποβληθεί άμεσα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης για τις περαιτέρω νομικές ενέργειες.









Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου