ΥΓΕΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Η καρδιά της ενέργειας χτυπά δυνατά στα Γρεβενά!

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Fotiouparts.gr

ΝΑΚΑΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2026

Αφροδίτη Νέστορα: "Συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε προστατεύσω" - Η συγκλονιστική ανάρτηση για τη μητέρα της

Με μια βαθιά συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Αφροδίτη Νέστορα επέστρεψε δημόσια σαράντα ημέρες μετά τον θάνατο της

μητέρας της, επαναφέροντας στη μνήμη όλων την τραγωδία που συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη και σημάδεψε ανεξίτηλα την οικογένειά της.

Η ανάρτησή της αποτελεί ένα προσωπικό και σπαρακτικό μήνυμα προς τη μητέρα της, Βάγια Νέστορα, η οποία έχασε τη ζωή της έπειτα από την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της οικογένειας. Με λόγια γεμάτα πόνο, αγάπη και ενοχή, η κόρη της περιγράφει το βάρος της απώλειας και τη δυσκολία να συμφιλιωθεί με όσα συνέβησαν.

Στο μήνυμά της απευθύνεται άμεσα στη μητέρα της, εκφράζοντας την οδύνη που εξακολουθεί να βιώνει καθημερινά. Αναφέρεται σε ένα τραυματικό βίωμα που δεν έχει πάψει να τη συνοδεύει ούτε στον ύπνο ούτε στην καθημερινότητά της, ενώ υπογραμμίζει ότι, παρά τη βία και το μίσος που σημάδεψαν τα τελευταία λεπτά της ζωής της μητέρας της, εκείνο που τελικά υπερισχύει είναι η αγάπη και η φροντίδα που εκείνη άφησε πίσω της.

Ξεχωριστή φόρτιση αποκτούν οι λέξεις με τις οποίες η Αφροδίτη Νέστορα ευχαριστεί τη μητέρα της για όσα της προσέφερε, αλλά και η συγγνώμη που της ζητά επειδή, όπως γράφει, δεν κατάφερε να την προστατεύσει. Η δημόσια αυτή εξομολόγηση αποτυπώνει με ένταση όχι μόνο το μέγεθος της απώλειας, αλλά και το ψυχικό αποτύπωμα που αφήνει πίσω της μια τόσο βίαιη οικογενειακή τραγωδία.

Η νέα της ανάρτηση έρχεται λίγες ημέρες πριν από τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα, λειτουργώντας ως ένας δημόσιος φόρος τιμής στη μνήμη της. Ταυτόχρονα, επαναφέρει στο προσκήνιο τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της, σε μια υπόθεση που είχε προκαλέσει σοκ και έντονη συγκίνηση στο πανελλήνιο.

Η Βάγια Νέστορα έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου 2026, όταν σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη. Από την ίδια επίθεση τραυματίστηκαν επίσης η κόρη της, Αφροδίτη Νέστορα, καθώς και ο σύζυγός της, γεγονός που κατέστησε ακόμη πιο δραματική την έκταση της οικογενειακής αυτής δοκιμασίας.

Σε επίπεδο δικαστικής και αστυνομικής διερεύνησης, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και ιδιαίτερα σοβαρή. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις συλλήψεις για την επίθεση. Οι τρεις πρώτες αφορούσαν έναν 29χρονο, μία 26χρονη και έναν 24χρονο, ενώ ακολούθησε και τέταρτη σύλληψη, στις 16 Ιουλίου, ενός 25χρονου, ο οποίος φέρεται να είχε παραδώσει τα κλειδιά κατοικίας που χρησιμοποιήθηκε ως ορμητήριο από τους δύο βασικούς κατηγορούμενους.

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Νέστορα δεν αποτελεί μόνο μια προσωπική κατάθεση ψυχής, αλλά και μια υπενθύμιση του βαρύ ανθρώπινου κόστους που αφήνουν πίσω τους τέτοιες εγκληματικές ενέργειες.

Μέσα από λίγες μόνο φράσεις, αποτυπώνεται ο πόνος μιας κόρης που προσπαθεί να σταθεί απέναντι σε μια απώλεια ακραία, βίαιη και άδικη, κρατώντας ζωντανή τη μνήμη της μητέρας της μέσα από την αγάπη που της άφησε ως παρακαταθήκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου