Στην αυλή ενός σπιτιού «προσγειώθηκε» το απόγευμα του Σαββάτου ένα όχημα στη Βόρεια Παραλία της Καστοριάς, στην περιοχή
Απόζαρι.Σύμφωνα με το ERTnews, το όχημα βγήκε εκτός δρόμου και πραγματοποίησε πορεία περίπου 100 μέτρων στο κενό, καταλήγοντας με σφοδρότητα μέσα στην αυλή μιας μονοκατοικίας. Το συμβάν θα μπορούσε να είχε μετατραπεί σε ανείπωτη τραγωδία, καθώς στο σημείο όπου προσγειώθηκε το όχημα συνήθως βρίσκεται η ιδιοκτήτρια του σπιτιού μαζί με το 9χρονο παιδί της.
Ωστόσο, η γυναίκα είχε σήμερα τα γενέθλιά της και βρισκόταν εντός της οικίας. Το γεγονός αυτό κράτησε τόσο την ίδια όσο και το μικρό παιδί μακριά από τον εξωτερικό χώρο, γλιτώνοντάς τους κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τα χειρότερα.
Η 39χρονη οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε κατά τη σφοδρή πρόσκρουση και παρέμεινε εγκλωβισμένη μέχρι την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς και των διασωστών του ΕΚΑΒ. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της, αν και βρίσκεται σε κατάσταση ισχυρού σοκ.
newsbomb.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου