ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Fotiouparts.gr

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΝΑΚΑΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2026

Βαθιά θλίψη στον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» Γρεβενών: Αποχαιρετισμός σε δύο πολύτιμες φίλες και συνοδοιπόρους

 


Τη βαθύτατη θλίψη του για την άδικη και πρόωρη απώλεια δύο εκλεκτών κυριών, οι οποίες υπήρξαν αναπόσπαστο κομμάτι και στήριγμα της ευρύτερης οικογένειάς

του, εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» Γρεβενών. 
Πρόκειται για δύο ξεχωριστές γυναίκες από την κοινότητα των Γρεβενιωτών της Θεσσαλονίκης, οι οποίες έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα μόλις δύο μηνών, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στους οικείους τους και στην τοπική κοινωνία.

Δύο γυναίκες με φωτεινό αποτύπωμα

Ο Σύλλογος αποχαιρετά την επί σειρά ετών δραστήρια φίλη και μέλος του, Παρασκευή Κλεισιάρη-Μιχαηλίδη. Μια γυναίκα που ξεχώριζε για την ανιδιοτελή της προσφορά, ενισχύοντας την «ΕΛΠΙΔΑ» όχι μόνο μέσω των συνδρομών της, αλλά και με την προσφορά δώρων στα bazaar και τις δωρεές στη μνήμη προσφιλών της προσώπων. Πάνω από όλα, όμως, εξυμνούσε και διέδιδε το κοινωνικό έργο του Συλλόγου στον ευρύτερο κύκλο της.

Παράλληλα, το Δ.Σ. εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια της Αναστασίας Βλαχάβα, συζύγου του στενού φίλου και μέλους της «ΕΛΠΙΔΑΣ», Παναγιώτη Βλαχάβα. Η εκλιπούσα, μαζί με τον σύζυγό της, στήριζε έμπρακτα τις προσπάθειες του Συλλόγου, φέρνοντας διαρκώς νέους φίλους από τη Θεσσαλονίκη κοντά στο έργο του.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι Γρεβενιώτες της Θεσσαλονίκης αποτελούν ένα πολύτιμο ανθρώπινο κεφάλαιο για την «ΕΛΠΙΔΑ», συμβάλλοντας καθοριστικά στην εξωστρέφεια και την κοινωνική της απήχηση.

Δωρεά ζωής αντί στεφάνων

Μέσα στο βαρύ πένθος, οι οικογένειες του Παναγιώτη Βλαχάβα και της Βούλας Μιχαηλίδη προχώρησαν σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού και ανθρωπιάς. Αντί στεφάνων και λουλουδιών, προέτρεψαν τους συγγενείς και τους φίλους τους να στηρίξουν οικονομικά το έργο του Συλλόγου.

Αυτή η ευγενική και συγκινητική πρωτοβουλία είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το σημαντικό ποσό των 2.500 ευρώ περίπου. Τα χρήματα αυτά, όπως δεσμεύεται η διοίκηση, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για να απαλύνουν τον πόνο και να καλύψουν τις ανάγκες ευάλωτων συμπολιτών μας στα Γρεβενά, οι οποίοι δοκιμάζονται καθημερινά από χρόνιες ασθένειες.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Ευαγγελία Μπόγκια, και το Διοικητικό Συμβούλιο, απευθύνουν το πιο θερμό τους «ευχαριστώ» στις δύο οικογένειες. «Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή των δύο κυριών που διακρίνονταν για την ευγένεια της ψυχής τους, και να δώσει στους οικείους τους παρηγοριά και ελπίδα», καταλήγει το συγκινητικό μήνυμα της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου