Οι ερυθρόλευκοι πέρασε από την έδρα του Παναιτωλικού με 2-0 και έφτασαν τους 16 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 9 βαθμούς.
Στο ΟΑΚΑ, οι πράσινοι πήραν ευρεία νίκη με 5-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 18 πόντους, ενώ οι Αρκάδες έμειναν στους 5 βαθμούς.
Τέλος, η Καλαματά, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, νίκησε 4-3 τον ΟΦΗ και βρίσκεται πια στους 10 πόντους, πιάνοντας έτσι τους Κρητικούς που έχουν την ίδια συγκομιδή.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:
Σάββατο 17 Οκτωβρίου
Λεβαδειακός – Βόλος 0-0
Ατρόμητος – ΑΕΚ (αναβλήθηκε):
Με ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος επικύρωσε το αίτημα των «κιτρινόμαυρων»:
«Ανακοινώνεται ότι, o αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται κατόπιν εγγράφου αιτήματος της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. και σε εφαρμογή των από 15.07.26 & 10.09.26 αποφάσεων του Δ.Σ. της Super League. Ο αγώνας θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια Αρχή».
Κυριακή 18 Οκτωβρίου
Καλαμάτα – ΟΦΗ 4-3
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-2
Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 5-1
20:00 Κηφισιά – Άρης
21:00 ΠΑΟΚ – Ηρακλής
H βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Σάββατο 24 Οκτωβρίου
19:00 Ηρακλής – Κηφισιά
19:30 Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός
20:00 ΑΕΚ – Παναιτωλικός
Κυριακή 25 Οκτωβρίου
16:00 Ολυμπιακός – Καλαμάτα
18:00 Βόλος – Παναθηναϊκός
19:30 Άρης – Ατρόμητος
20:00 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ










Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου