ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Μαρία Παπαγεωργίου για Καλλικράτη: "Ξεκάθαρη άποψη, 2 Δήμοι στον Νομό"


http://www.mpapageorgiou.gr/images/morfeoshow/____________-6537/big/mairi1.jpg 







Θεωρώ ότι η νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση είναι πρόκληση και ταυτόχρονα στοίχημα για όλους μας. Από τη μία πλευρά να σχεδιάσουμε βιώσιμους και ισχυρούς Δήμους και από την άλλη να βάλουμε ένα στοίχημα για τις επόμενες γενιές ότι το σχήμα αυτό θα αποδώσει. Γι’ αυτό, το εγχείρημα της Διοικητικής Μεταρρύθμισης  χρειάζεται τη στήριξη όλων. Όσον αφορά το χωροταξικό σχεδιασμό του...
"Καλλικράτη" στο Νομό μας, η άποψή  μου είναι  ξεκάθαρη και έχει κατατεθεί από την πρώτη στιγμή.
Ο Νομός μας έχει δύο αστικά κέντρα, τα Γρεβενά και τη Δεσκάτη. Είμαι υπέρ της δημιουργίας δύο ισχυρών Δήμων (Γρεβενών και Δεσκάτης). Οποιαδήποτε ζητήματα τίθενται από διάφορους, σχετικά με κριτήρια που πιθανόν θα πρέπει να ληφθούν υπόψη ώστε να σχηματιστεί και τρίτος Δήμος ,θεωρώ ότι αυτά δεν αποτελούν σοβαρό λόγο. Ίσως να υπάρχει κάτι άλλο, το οποίο κρύβεται πίσω από αυτή την πρόταση.

Είμαι λοιπόν κάθετη και απόλυτη στη δημιουργία δύο Δήμων, προκειμένου πραγματικά, ο Νομός Γρεβενών με δύο Δήμους που θα είναι ισχυροί, να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της νέας εποχής. Γνωρίζουμε όλοι ότι από εδώ και πέρα ο αναπτυξιακός σχεδιασμός θα περνάει μέσα από τους Δήμους και τις αιρετές Περιφέρειες. Αντιλαμβάνεται λοιπόν ο καθένας μας ότι είναι επιτακτική ανάγκη οι νέοι Δήμοι που θα προκύψουν να έχουν δύναμη, δυνατότητες και ισχυρή παρουσία  στο χάρτη της περιφέρειας.
Οποιαδήποτε άλλη επιλογή(3 Δήμοι) δεν θα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θα θέσει υπό αμφισβήτηση την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ειδική Γραμματέας Μακεδονίας-Θράκης
του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας

2 σχόλια:

  1. Μίλησαν όλοι, μίλησε και η ...Γραμματέας! Έλα μου όμως που μέχρι πριν 4 μέρες "έτρεχε" για 3 Δήμους. Τί άλλαξε ξαφνικά? Ρωτάω εγώ τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΦΙΛΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗ ΜΙΛΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή