ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Βρέθηκε η γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα δίπλα στην Ευελπίδων




Βαρύ οπλοστάσιο βρέθηκε στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου επί της οδού Αιγίνης 8 και Ύδρας στην Κυψέλη με αυτόματα όπλα καλάζνικοφ, πολυβόλα MP5, όλα όπλα που χρησιμοποιούσε η τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας στις αιματηρές επιθέσεις της. Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν επίσης το αντιαρματικό RPG, με το οποίο χτύπησε ο Επαναστατικός Αγώνας στις 12...
Ιανουαρίου του 2007 τον θυρεό της Αμερικανικής Πρεσβείας, ενώ βρέθηκαν και αρκετές ρουκέτες. Επίσης βρέθηκαν πολλά εκρηκτικά, κι άλλος οπλισμός που ίσως οδηγεί και σε άλλες τρομοκρατικές επωνυμίες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt από αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής.
Η έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στο διαμέρισμα της Κυψέλης έγινε χθες  το βράδυ . Φέρεται να το είχε νοικιάσει ο Κωνσταντίνος Γουρνάς, με το πλαστό δελτίο ταυτότητας και στοιχεία Αναστάσιος Γριβοκωστόπουλος.

Λόγω των υλικών που υπάρχουν στο διαμέρισμα, από την Αστυνομία εκκενώνεται προληπτικά η πολυκατοικία από τους ενοίκους, μέχρι να απομακρυνθούν τα υλικά. Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας έχουν μεταφερθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Πεδίον του Άρεως. Μάλιστα, έχουν ενεργοποιηθεί και οι ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ σε περίπτωση που κάποιος χρειαστεί μία τέτοια παροχή.

Η αστυνομία από νωρίς το πρωί είχε την πληροφορία ότι σε αυτό το σημείο ενδεχομένως να βρισκόταν η κεντρική γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα και για το λόγο αυτό οργάνωσε ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να καλύψουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Μετά τη λήψη των απαραίτητων μέτρων, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής εισέβαλε στη γιάφκα.

Στο σημείο έχουν φθάσει και ειδικοί του ναρκοπολέμου από τον Στρατό, προκειμένου να βοηθήσουν στη μεταφορά του οπλισμού στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι μόνο για τα εκρηκτικά και τις έτοιμες βόμβες θα χρειαστούν περί τις 36 ώρες για να μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Σήμερα Τρίτη θα γίνουν οι βαλλιστικοί έλεγχοι στα όπλα προκειμένου να εξετάσουν οι αστυνομικοί ποιά όπλα από αυτά είναι τα λεγόμενα όπλα ταυτότητα, εκείνα δηλαδή που έχει χρησιμοποιήσει η τρομοκρατική οργάνωση.
Στο παραπάνω χάρτη με μαύρη κουκίδα απεικονίζεται το σημείο όπου βρέθηκε η κεντρική γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα και φαίνεται ξεκάθαρα πόσο πολύ κοντά βρισκόταν το σπίτι αυτό με τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου σημειωτέον ήταν και το πρώτο χτύπημα του Επαναστατικού Αγώνα στις 5 Σεπτεμβρίου 2003 με δύο βόμβες και αποτέλεσμα έναν αστυνομικό τραυματία.

Πώς έφθασε η Αντιτρομοκρατική στη γιάφκα της Κυψέλης
Από τις κατά τόπους  ΔΟΥ όλης της χώρας και τις φορολογικές δηλώσεις των ιδιοκτητών ακινήτων αναζητούσαν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τις πολυπόθητες «γιάφκες» με τον οπλισμό «ταυτότητα» του Επαναστατικού Αγώνα ή άλλης τρομοκρατικής επωνυμίας.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων συμπληρώνοντας τη φορολογική τους δήλωση είναι υποχρεωμένοι να συμπεριλάβουν σε αυτή το μισθωτήριο συμβόλαιο που εμπεριέχει και τα στοιχεία του ενοικιαστή τους! Βέβαια οι αρμόδιοι αξιωματικοί σε αυτή την ερευνητική προσπάθεια ήρθαν αντιμέτωποι με τα προβλήματα που υπάρχουν στα συστήματα μηχανογράφησης αρκετών  εφοριών, καθώς σε κάποιες δεν υπάρχουν ηλεκτρονικά καταχωρημένα τα μισθωτήρια συμβόλαια και τα επίμαχα στοιχεία των ενοικιαστών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ MEGA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου