ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Οι συναντήσεις την Μ.Πέμπτη, του Βουλευτή Γρεβενών Θανάση Χαντάβα


   


Με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» κ. Αναστάσιο Μουρατίδη συναντήθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη 1/4 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Συζήτησαν όλα τα ζητήματα που αφορούν το Νομό Γρεβενών που σχετίζονται με τις δραστηριότητες της εταιρείας...






Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο κ. Χαντάβας συναντήθηκε με το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Μιχάλη Γαβρίδη, τον οποίο συνεχάρη για τα νέα του καθήκοντα και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες του Νομού Γρεβενών. Συγκεκριμένα ο κ. Χαντάβας ζήτησε να εγκατασταθεί στο Νοσοκομείο Αξονικός Τομογράφος και να ενημερωθεί το συντομότερο δυνατόν για τις ανάγκες του Νοσοκομείου σε εξοπλισμό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενόψει της συνάντησης του με την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.




Το απόγευμα ο κ. Βουλευτής είχε συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κίρκο όπου συζήτησαν για τα έργα του Νομού που μπορούν να ενταχθούν στο Ε.Σ.Π.Α. Επίσης έγινε αναφορά και στα έργα που αφορούν το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ενόψει της επίσκεψης στα Γρεβενά του Υφυπουργού κ. Γιάννη Μαγκριώτη την Παρασκευή 9/4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου