ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Έγκριση συμβάσεων μίσθωσης έργου σε Δήμους και Κοινότητες της Δυτικής Μακεδονίας

http://www.newstime.gr/resources/2009-11/anergia1511-thumb-large.jpg 



Συνολικά 98 θέσεις εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για προσλήψεις προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συμβάσεις μίσθωσης έργου στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για ένα χρόνο. Σχετικά με την ευθύνη του καθορισμού του αριθμού και των ειδικοτήτων... των συμβάσεων μίσθωσης έργου, σημειώνεται ότι αυτή ανήκει στα Δημοτικά & Κοινοτικά Συμβούλια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης των οποίων εγκρίθηκαν οι σχετικές θέσεις, με βάση τα αιτήματα που στάλθηκαν στο Υπουργείο για τον προγραμματισμό του 2010, καθώς επίσης και με βάση τις βεβαιώσεις που έδωσε το Α.Σ.Ε.Π. ανά ειδικότητα και φορέα.

Αναλυτικά στο Νομό Κοζάνης εγκριθήκαν για το Δήμο Κοζάνης 24 θέσεις, 24 θέσεις επίσης για τον Δήμο Πτολεμαΐδας, 9 για το Δήμο Σιάτιστας, 2 για τον Δήμο Ελίμειας και 11 για το Δήμο Βερμίου.

Στο Νομό Γρεβενών εγκρίθηκαν 4 θέσεις για τον Δήμο Δεσκάτης και 1 για την κοινότητα Δοτσικού. Στο Νομό Καστοριάς 2 θέσεις στο Δήμο Καστοριάς και 3 στο Δήμο Μεσοποταμίας και τέλος στο Νομό Φλώρινας εγκρίθηκαν 9 θέσεις για το Δήμο Αμυνταίου 2 για το Δήμο Κάτω Κλεινών, 4 για Δήμο Φιλώτα και 3 για το Δήμο Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου