ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Πρόκριση για Μπάγερν Μονάχου και Λιόν παρά της ήττες από Μάντσεστερ, Μπορντό





Γλυκιές ήττες υπέστησαν οι Μπάγερν Μονάχου και Λιόν στις έδρες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπορντό, καθώς απέσπασαν αποτελέσματα που τους έδωσαν την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Οι Βαυαροί ηττήθηκαν 3-2 στο «Ολντ Τράφορντ» από τους «κόκκινους διαβόλους» που έπαιζαν με δέκα παίκτες ...
από το 51', ενώ οι «λιονέ» έχασαν 1-0 από την Μπορντό.
Η Μπάγερν Μονάχου είχε βρεθεί να χάνει με 3-0 στο 41ο λεπτό, η αποβολή όμως του Ράφαελ άλλαξε τη μορφή του αγώνα και οι Γερμανοί έβαλαν τα δύο γκολ που τους έδωσαν την πρόκριση, καθώς στο πρώτο ματς είχαν νικήσει 2-1.

Και η Λιόν πήρε την πρόκριση χάρη στο πρώτο ματς, στο οποίο είχε επικρατήσει με 3-1.

Έτσι, τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι: Ίντερ - Μπαρτσελόνα (20 και 27 Απριλίου) και Μπάγερν Μονάχου - Λιόν (21 και 28 Απριλίου).

ΤΕΛΙΚΟΣ: 22 Μαϊου 2010 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης.

Μάντσεστερ Γ. - Μπάγερν 3-2

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προηγήθηκε 3-0, ωστόσο η Μπάγερν ήταν αυτή που πήρε τον πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League, καθώς στον δεύτερο προημιτελικό αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» ηττήθηκε 3-2 και σε συνδιασμό με τη νίκη της στον πρώτο αγώνα με 2-1, πήρε το «εισιτήριο».

Με τον Γουέιν Ρόυνι στη σύνθεσή της, η Μάντσεστερ ήταν καταιγιστική στο ξεκίνημα. Μόλις στο 3ο λεπτό προηγήθηκε με σουτ του του Γκίμπσον και στο 7' έκανε ο Νάνι με τακουνάκι διπλασίασε τα τέρματα.

Για 40 λεπτά το ματς ήταν ένας αγγλικός μονόνογος, με την Μπάγερν να αδυνατεί να αντιδράσει. Μοιραία λοιπόν ήρθε και το 3ο γκολ, πάλι με τον Νάνι στο 41'.

Κaι όμως η λήξη του ημιχρόνου βρήκε την Μπάγερν να είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, αφού στο 43' ο Ολιτς βρέθηκε μέσα στην περιοχή και μείωσε σε 3-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Μάντσεστερ, με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου (50') έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ράφαελ με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα αποχώρησε ο Ρούνι.

Το ματς πήρε μια άγρια ομορφιά, με την Μπάγερν να πιστεύει πια στην πρόκριση και τον Ρόμπεν να γίνεται ο οδηγός της. Ο Ολλανδός στο 74' με ένα μονοκόματο σουτ έκανε το 3-2 και έφερε πλέον το ματς στα μέτα της ομάδας του.

Ο Φέργκιουρσον σε μια ύστατη προσπάθεια να αλλάξει την κατάσταση, πέρασε μέσα Μπέρμπατοφ και Γκιγκς, χωρίς όμως αποτέλεσμα κι έτσι η νίκη που πήρε η Μάντσεστερ με 3-2 ήταν χωρίς αντίκρισμα, αφού η Μπάγερν πανηγύρισε την πρόκριση.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3' ΓΚΟΛ 1-0 Γρήγορη αντεπίθεση από την Μάντσεστερ Γ., ο Ρούνι τροφοδοτεί τον Γκίμπσον, ο οποίος με σούτ έξω από την περιοχή δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του

7' ΓΚΟΛ 2-0 Σέντρα ακριβείς του Βαλένσια από τα δεξιά βρίσκει τον Νάνι μοναχό στο κέντρο της γερμανικής άμυνας και ο Πορτογάλος με τακουνάκι διπλασιάζει τα γκολ των γηπεδούχων

15' Νέα ευκαιρία για την Μάντσεστερ, αλλά η κεφαλιά του Ρούνι δεν βρίσκει τον στόχο

18' Κίτρινη κάρτα στον Ράφαελ (Μάντσεστερ Γ.)

26' Η πρώτη επιθετική προσπάθεια της Μπάγερν έχει άσχημο φινάλε καθώς ο Σβάινσταϊγκερ πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κοντράρει σε σώματα αμυνομένων

34' Ο Ράφαελ χάνει μοναδική ευκαιρία για κάνει το 3-0, καθώς βγαίνει στην αντεπίθεση με αποδιοργανωμένη την άμυνα των Βαυαρών αλλά κάνει τη χειρότερη δυνατή επιλογή με σέντρα - σουτ

39' Ο Όλιτς χάνει μεγάλή ευκαιρία να ξαναβάλει την Μπάγερν στο παιχνίδι, καθώς δέχεται την ασίστ από τον Μίλερ, δεν κοντρολάρει σωστά την μπάλα και δίνει το δικαίωμα στον Φαν ντερ Σαρ να τον ανακόψει

41' ΓΚΟΛ 3-0 Όμορφη ενέργεια του Βαλένσια που τροφοδοτεί τον Νάνι και εκείνος αυξάνει το σκορ για λογαριασμό της Μάντσεστερ

43' ΓΚΟΛ 3-1 Ο Όλιτς κρατά ζωντανή την Μπάγερν καθώς βρίσκεται μόνος απέναντι στον Φαν ντε Σαρ και σκοράρει

51' Αποβολή του Ράφαελ (Μάντσεστερ Γ.) με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Ριμπερί

56' Αλλαγή παίκτη για την Μάντσεστερ: Ο Ο'Σέι στη θέση του Ρούνι που αποθεώνει για την «αυτοθυρία» του

60' Δυνατό σουτ του Ριμπερί, αποκρούει ο Φαν ντερ Σαρ

63' Ο Νάνι περνά όλη τη γερμανική άμυνα αλλά το σουτ του αποκρούεται από τον Μπουτ

74' ΓΚΟΛ 3-2 Η Μπάγερν κερδίζει κόρνερν μετά από σέντρα σουτ του Ρόμπεν. Ο Ολλανδός γίνεται κάτοχος της μπάλας μετά την εκτέλεση του κόρνερ και με όμορφο φαλτσαριστό σουτ δίνει σκορ πρόκρισης στην Μπάγερν

Διαιτητής: Νίκολα Ριτσόλι (Ιταλία)

Κόκκινες: 50' Ράφαελ (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Φαν Μπόμελ, Μπαντστούμπερ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. (Αλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Ράφαελ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Φλέτσερ, Κάρικ (79' Μπέρμπατοφ), Γκίμπσον (80' Γκιγκς), Βαλένσια, Ρούνι (55' Ο' Σέι), Νάνι.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Λουίς Φαν Γκάαλ): Μπουτ, Λαμ, Φαν Μπούιτεν, Ντεμικέλις, Μπαντστούμπερ, Ρόμπεν (75' Αλτιντοπ), Φαν Μπόμελ, Σβαϊνστάιγκερ, Ριμπερί, Μίλερ (46' Γκόμες), Ολιτς (85' Πράνιτς).

ΜΠΟΡΝΤΟ - ΛΙΟΝ 1-0

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Λιόν από τη Μπορντό στον αγώνα ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League, ωστόσο οι «λιονέ» ήταν αυτοί που πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης μετά τη νίκη τους στο «Ζερλάν» με 3-1.

Η Μπορντό κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο 45λεπτο. Εφτασε δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ και η υπεροχή της καρποφόρησε στην εκπνοή του ημιχρόνου, με την προβολή-γκολ του Τσαμάκ, μετά τη σέντρα του Τρεμουλινάς.

Προηγήθηκαν, η μεγάλη ευκαιρία των «γιρονδίνων» στο 18' με τον Γκουρκίφ να πλασάρει τον Γιορίς και να στέλνει τη μπάλα άουτ και στο 44' το οριζόντιο δοκάρι μετά το φοβερό σουτ του Ντιαρά από μεγάλη απόσταση.

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι η Μπορντό θα γινόταν ακόμη πιο πιεστική στο β' ημίχρονο, εντούτοις οι γηπεδούχοι φάνηκαν απειλητικοί στα τελευταία 10 λεπτά.

Στο 81' ο Σανέ απέτυχε να σκοράρει με κεφαλιά, στην πιο καλή στιγμή των «γιρονδίνων» στο διάστημα αυτό.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

9' Σουτ του Μπάστος από μακρινή απόσταση, η μπάλα δίπλα περνά από το αριστερό δοκάρι του Καρασό

13' Κεφαλιά του Γκομίς, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια

18' Ο Ουέντελ εκτελεί φάουλ, ο Γκουρκίφ πιάνει την κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

33' Μακρινό σουτ του Πλάσιλ, η μπάλα πάνω από την εστία του Γιορίς

43' ΓΚΟΛ 1-0 Προσπάθεια για σουτ από τον Πλάσιλ, η μπάλα φτάνει στον Σαμάκ που ανοίγει το σκορ για την Μπορντό

Διαιτητής: Αλμπέρτο Μαγιένκο (Ισπανία)

Κίτρινες: Σισόκο, Γκοναλόν, Τουλαλάν, Κάλστρομ, Ντελγκάδο

ΜΠΟΡΝΤΟ (Λοράν Μπλαν): Καρασό, Σανέ, Σιανί, Πλανούς, Τρεμουλινάς, Πλασίλ (86' Καβενάγκι), Ντιαρά (71' Σαλμέ), Τζούσιε (78' Γκουφράν), Γκορκίφ, Γουέντελ, Τσαμάκ

ΛΙΟΝ (Κλοντ Πιελ): Γιορίς, Ρεβεγιέρ, Κρις, Μπουμσόνγκ (78' Μποντμέρ), Σισόκο, Τουλαλάν, Γκοναλόν, Κάλστρομ, Μπάστος (89' Εντερσον), Ντελγκάδο, Γκομί (67' Πιάνιτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου