ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Χειροδικίες και προπηλακισμοί στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης - Άγριος καβγάς μεταξύ Ψωμιάδη και νομαρχιακού συμβούλου






Στα δικαστήρια καταλήγει ο άγριος καβγάς που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης μεταξύ του νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και του νομαρχιακού συμβούλου Γιάννη Μπίκου, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο δεύτερος σε βάρος του πρώτου.Ο κ. Ψωμιάδης, πάντως, σε ανακοίνωσή του ζητεί συγγνώμη από τον... λαό της Θεσσαλονίκης για το περιστατικό και προσθέτει ότι δέχεται πόλεμο λάσπης εδώ και καιρό.

Συγκεκριμένα, η αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε ρινγκ, όταν ο κ. Μπίκος άσκησε κριτική στον αδελφό του νομάρχη, Δ.Ψωμιάδη, ο οποίος είναι εντεταλμένος σύμβουλος της νομαρχίας σε θέματα τεχνικών υπηρεσιών, κατηγορώντας τον για ανυπαρξία έργου στον τομέα αθλητικών υποδομών.

Ο αδελφός του νομάρχη, ο οποίος έχει διατελέσει και πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, ιδιαίτερα ενοχλημένος, λογομάχησε έντονα με τον κ. Μπίκο, ο οποίος τον κατηγόρησε νωρίτερα, λέγοντάς του: «Κατέστρεψες το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Ο νομάρχης αρχικά επιχείρησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά ο κ. Μπίκος τον αγνόησε και φέρεται να τού απάντησε: «Είσαι για γέλια». Η απάντηση εξόργισε τον νομάρχη, ο οποίος όρμησε καταπάνω του σε έξαλλη κατάσταση. Τον έπιασε από τον γιακά και άρχισε να φωνάζει: «Αρκετά σε ανέχτηκα τόσα χρόνια, ζήτα συγνώμη».

Αιφνιδιασμένοι, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι προσπάθησαν να τους χωρίσουν και έντρομος ο κ. Μπίκος ψέλλιζε: «Συγνώμη, συγνώμη, δεν έπρεπε να το πω αυτό».

Οι νομαρχιακοί σύμβουλοι φώναζαν «ντροπή», «δεν είναι εικόνα αυτή», «αυτό είναι πολιτικός πολιτισμός;» και αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ ο κ. Μπίκος, ο οποίος έχει προβλήματα με την καρδιά του, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» για εξετάσεις.Σήμερα ο κ. Μπίκος υπέβαλε μήνυση κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη ζητώντας αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης.

Από την πλευρά του ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε για το περιστατικό: «Στο χθεσινό νομαρχιακό συμβούλιο η πρόκληση και η χυδαιολογία ξεπέρασαν κάθε όριο. Χθες αγνώμονες ευεργετηθέντες, επίδοξοι εικονολήπτες και ερασιτέχνες προβοκάτορες, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα: στην αντιπολίτευση της κρυφής κάμερας, θεωρώντας πως αυτός είναι ο τρόπος για να… ανατρέψουν τη διοίκηση Ψωμιάδη.

» Με προκάτ ύβρεις προκάλεσαν την ανθρώπινη αντίδρασή μου για να διακινήσουν στη συνέχεια βίντεο και ηχητικά δήθεν ντοκουμέντα μέσω κινητών τηλεφώνων και του ίντερνετ, με αποκλειστικό σκοπό να με συκοφαντήσουν. Για όλα αυτά θα λογοδοτήσουν στο λαό και στη Δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου